Počinje BSH Island Festival, Artbat stiže na Zrće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.06.2022.

0

Artbat. Foto: Promo

Artbat. Foto: Promo

BSH Island Festival, koji traje od srijede, 29. lipnja pa sve do nedjelje, 3. srpnja otvara ukrajinski DJ duo ARTBAT

Tisuće ljubitelja vrhunske elektroničke glazbe, plesa i nezaboravnih ljetnih druženja, iz cijelog je svijeta krenulo prema Hrvatskoj i Zrću. BSH Island Festival, koji traje od srijede, 29. lipnja pa sve do nedjelje, 3. srpnja otvara ukrajinski DJ duo ARTBAT. Oni su jedni od vodećih i svakako najiščekivanijih  glazbenih poslastica današnjice. Nastupom u klubu NOA, jednom od najimpresivnijih klubova u jadranskoj regiji, počinje bogato glazbeno ljeto koje smo jedva dočekali.
Artur & Batish trenutno vladaju svjetskim glazbenim ljestvicama i jedni su od najtraženijih zvijezda elektronske glazbe u svijetu. Ključ uspjeha ovih talentiranih mladića leži u njihovom zaista moćnom zvuku najviše kvalitete te nastupima na pomno odabranim, nesvakidašnjim lokacijama diljem svijeta koje svakoj glazbenoj avanturi daju posebnu čar. Jedan od takvih najzapamćenijih nastupa svakako je onaj na svjetski poznatoj žičari Sugarloaf s koje se pruža čaroban pogled na brazilski Rio de Janeiro. Česti su gosti najvećih svjetskih arena i pozornica diljem svijeta. Uz koncerte na Ibizi, Tribe Festivalu u Brazilu, Fusion Festivalu u Njemačkoj te Mau5trap Showcases, njihove izvedbe Mandrake, Tabu, Planeta, Papillon i brojne druge omiljena su glazbena poslastica milijunske publike cijele Sjeverne i Južne Amerike, Australije, Bliskog Istoka, Azije i Europe.
Uz veliki ARTBAT na prvoj festivalskoj večeri nastupit će i Philipp Straub, Aldo  Morro, Mony i Dea Tosh.

Veliku pažnju bez sumnje će privući i brend Do Not Sleep koji će druge festivalske večeri, u četvrtak, 30. lipnja ugostiti East End Dubs, Prunk, Rossko i Seb Zito.

U petak, 1. srpnja na rasporedu je brend Kaluki uz nastupe britanskih zvijezda Archie Hamilton b2b wAFF, Ben Sterling, Manda Moor i Pirate Copy. Večer će začiniti uzbudljivi after partiji u After Beach Areni uz Maskery i Noide, dok će E3ast Music ugostiti after-hours s MAQOSSA-om i gostima.

Subota, 2. srpnja na BSH Islandu donosi Španjolce Dennisa Cruza i Paca Osunu, Blackchild, Pabla Pandu i Yakku. Posebnu pažnju bez sumnje će privući i nastup nizozemske zvijezde ANOTR. Za closing after party zaduženi su Tomi & Kesh koji će se održati u Rocks Beach Clubu.

Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te tajni pop up partyji koji ove godine Festivalu daju još jednu novu, uzbudljivu čar.

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliZrćeBSH Island FestivalArtbat
Povezano