Kako izgleda partijanje na krovu hotela Zonar u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2024.

0

Modus na krovu Zonara

Modus na krovu Zonara

Na jednom od najljepših zagrebačkih krovova sa spektakularnim pogledom na Zagreb onom na 21 katu hotela Zonar Zagreb, održan je prvi glazbeni spektakl Modus

Ovo više osjetilno putovanje spajajući vrhunsku elektronsku glazbu i neobične lokacije, doživljaj glazbene avanture u Hrvatskoj podiže na novu razinu. Prvi, rasprodani događaj privukao je oko 250 gostiju koji su uživali u deep, afro, organic i melodic house glazbi.

Nastupili su Đivo Bjelančić (Dyook), Elmar Žerić (El Maar), Ervin Bešić (Fynolla) i Marko Blažević (Blouge). Ovi talentirani DJ-evi i producenti već su ostvarili značajne uspjehe. Dyook je 2022. godine, bio jedan od pobjednika remiks natjecanja za hit pjesmu "Buggin'" od Hot Since 82. El Maar je već 4. godinu rezident DJ u jednom od najboljih klubova na svijetu prema cijenjenom časopisu DJ Mag, a njegovu  Pjesmu "Temptation" podržali su Rufus Du Sol. Fynolla je kroz 2023. godinu imao brojna izdanja, kao što su “Higher” i “The Destination” te kolaboraciju “New Horizon”, u suradnji sa Dyookom i El Maarom. Blouge je mladi DJ i producent u usponu, koji je nedavno objavio svoju prvu pjesmu “Roots” na “The First Call” izdavačkoj kući. Njegove setove ste dosad mogli čuti u Ro&Do baru, kao i na prvom Modus eventu.

Modus je pokrenuo mladi tim iz nezadovoljstva postojećom glazbenom scenom i želje za stvaranjem događaja koja publici pruža odmak od konvencionalnog, stvaranje nečeg jedinstvenog i uzbudljivog. Inspiracija za naziv Modus proizašla je iz latinske riječi koja znači "način", predstavlja filozofiju koja se sastoji od četiri različita modusa: modus essendi (način postojanja), modus operandi (način djelovanja), modus vivendi (način življenja) i modus intelligendi (način razumijevanja). Upravo sve ovo predstavlja Modus istovremeno pružajući publici priliku da iskusi elektronsku glazbu na novim i neobičnim lokacijama.

Modus na krovu Zonara

Modus na krovu Zonara

S prvim događajem na krovu Zonara, Modus je pokazao da je itekako moguće stvoriti ekskluzivne, sofisticirane i nezaboravne glazbene događaje koji će privući pažnju i najzahtjevnijih ljubitelja glazbe.

Modus na krovu Zonara

Modus na krovu Zonara

U sljedećem Modusu možete uživati već ove subote, 22. lipnja od 17 sati u The Swanky Baru u centru Zagreba, mjestu koje odiše zelenilom i nudi atmosferu koja će vas odvesti na neki šumoviti otok, daleko od gradske vreve. Potom slijede ljetna događanja diljem Dalmacije, nakon čega se Modus vraća u Zagreb s još nekoliko ekskluzivnih događaja do kraja godine.


VIŠE O TEMAMAHotel Zonar
Povezano