Kako izgleda pakleni casting za reviju Victoria's Secreta

Piše: Nina Josipović, Zagreb, London
Objavljeno 24.09.2013.

53

Ilustracija | Foto: Screenshot / YouTube

Ilustracija | Foto: Screenshot / YouTube

Čak i anđelice i superzvijezde poput Alessandre Ambrosio i Adriane Lime moraju proći stresan casting ukoliko žele zasjati na spektakularnoj reviji Victoria's Secreta

Iako mnogi misle da biti 'anđelica' Victoria's Secreta znači i automatsku ulaznicu na veliku, spektakularnu godišnju reviju ovog branda, koja se održava u studenom, stvari ne stoje baš tako. Sophia Neophitou-Apostolou, koja je kreativna direktorica showa već tri godine, u intervjuu za britanski Vogue otkrila je da čak i VS-ove superzvijezde, anđelice poput Alessandre Ambrosio, Adriane Lime i njihovih krilatih prijateljica moraju proći rigorozan casting-proces, isti kao i djevojke koje nemaju status anđelica.
"Konačnu odluku o izboru djevojaka donosi cijeli tim. Sve kandidatkinje moraju hodati prema nama i od nas pod jakom rasvjetom. Baš sve, čak i one koje su pod ugovorom. I to je po pravilu vrlo stresno za njih!", otkriva Neophitou-Apostolou.
"Djevojke moraju biti u strašnoj, gotovo pa olimpijskoj formi. Nikakva mršavost tu nije bitna, važno je biti spreman za zahtjevnu reviju i dati najbolje od sebe u tom trenutku", kaže Sophia.

Ovogodišnja revija, četvrta po redu pod palicom Sophije Neophitou-Apostolou, održat će se 13. studenog u New Yorku.

VIŠE O TEMAMAVictorias SecretanđelicemodelingmanekenstvoSophia Neophitou-ApostolouAdriana LimaAlessandra Ambrosio
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se