Kako i gdje brzo i bezbolno trajno ukloniti dlačice? Imamo odgovor!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2018.

11

LoraDerm | Foto: Bojan Zibar

LoraDerm | Foto: Bojan Zibar

Najmodernija tehnologija potpuno bezbolnog, brzog i učinkovitog laserskog uklanjanja dlačica, koja je do sada pokazala vrhunske rezultate

Zima je, uz jesen, najbolje razdoblje za razne estetske tretmane, a kako nam proljeće kuca na vrata, upravo je ovo idealno vrijeme za lasersko uklanjanje dlačica. Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu glatkom i prekrasnom bez dlačica, a laser, kao jedan od najvećih saveznika ljepote i tretiranja problematike kože postao je pravi čudotvorac u svijetu estetike posljednjih desetak godina. Među najpopularnijim tretmanima laserom ističe se trajno uklanjanje dlačica, jer tko se ne bi zauvijek poželio riješiti upotrebe britvica, voska ili pak krema za depilaciju. Prestižni zagrebački centar za estetiku lica i tijela LoraDerm ima odlično rješenje za sve one koji na brz i bezbolan način žele trajno ukloniti dlačice.                     

GP fast mode laser pripada skupini medicinskih lasera visoke snage te radi na principu toplinskog efekta i prepoznavanja melanina u dlaci. GP fast mode laser je zlatni standard brzog, bezbolnog i trajnog uklanjanja dlačica. Osim što intenzivno pulsirajuća zraka uklanja neželjenu dlačicu, ona sprječava ponovni rast dlačica. Što je dlaka tamnija i deblja to je tretman bolji upravo zbog melanina koji dlaci daje boju, jer sijede dlačice ili one koje nemaju pigment nisu pogodne za ovakvu vrstu tretmana. Postoje tri faze rasta dlaka; faza rasta, faza regresije i faza mirovanja.

Tim zagrebačkog centra LoraDerm

Tim zagrebačkog centra LoraDerm

S obzirom na to da laserska zraka može djelovati i uništiti samo dlaku u fazi rasta, potrebno je provesti nekoliko tretmana kako bi se dlake u potpunosti uklonile, a postupak ponavljanja tretmana ovisi o jačini dlake. Najveća  prednost je upravo ta da se tretirat mogu apsolutno sve površine na tijelu, odnosno pogodan je i za lice, noge, ruke pa čak i bikini zonu.

Žana Barjaktarević | Foto: Bojan Zibar

Žana Barjaktarević | Foto: Bojan Zibar

Posebnost LoraDerma je što u sigurnim rukama stručnjakinje Žane Barjaktarević i njena profesionalna tima, možete biti sigurni u rezultate presonaliziranih tretmana. LoraDerm, na adresi Bednjanska ulica 8, kao oaza moderne kozmetologije idealan je izbor za najučinkovitije uklanjanje dlačica u kojem ćete uz savršenu uslugu uživati u svojih pet minuta.


VIŠE O TEMAMAdepilacijauklanjanje dlačicalasersko uklanjanje dlačicaŽane BarjaktarevićLoroDerm
Povezano