Izgled jeste bitan, ali muškarce najviše privlači nešto drugo...

Piše: L.D., Zagreb
Objavljeno 04.05.2017.

7

Ilustracija | Foto: Tom Ford

Ilustracija | Foto: Tom Ford

Ako je vjerovati istraživanju portala 'Your Tango', muškarcima je mlađe gotovo uvijek slađe, a broj godina često će presuditi čak i kada biraju između djevojaka u ranim dvadesetima

O tome što privlači muškarce i žene na internetu su, posebno u ovoj njegovoj novoj, nepodnošljivoj, 'klikbejterskoj' eri ispisani kilometri teksta. Bilo bi nepošteno ne priznati da u toj seriji zločina koja nikada neće stati i sami s vremena na vrijeme ne sudjelujemo, no... The show must go on!
Portal "Your Tango", koji voli na "pametan" način pisati o ljubavi i seksu, odradio je još jedno istraživanje i došao do zanimljivih rezultatima o tome što privlači različite spolove. Prema rezultatima, ženama u starosti od 28 godina najprivlačniji su muškarci slične ili iste starosti, a dobro prolaze svi pripadnici snažnijeg spola do 40 godina. Sve iznad toga ženama je - ako je vjerovati ovim podacima - već malo previše staro.
Muškarci pak, sasvim očekivano, imaju drugačije poglede i afinitete. Dok bi žene radije u krevet s 35-godišnjim nego 45-godišnjim muškarcima, i te brojke im jesu bitne ali daleko od toga da su presudne, muškarci imaju točno određene kriterije te između 22-godišnjakinje i 20-godišnjakinje po pravilu biraju onu mlađu. Je li riječ o tome da se uz mlađe djevojke i sami osjećaju mlađe, ili im je savršeno zategnuto žensko tijelo u ranim dvadesetim neodoljivo... Prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAšto muškarci volešto žene vole
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se