Iz Avona stiže Flawless Match, nova tekuća podloga za lice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.06.2023.

0

Avon Flawless Match

Avon Flawless Match

Nova podloga za lice iz Avonove kolekcije sadrži hijaluronsku kiselinu i savršeno se uklapa u svaki ten uz pomoć Smart Match tehnologije s 3D pigmentima

Kad si u žurbi i nemaš dovoljno vremena za šminkanje nanesi tekuću puder podlogu na svoje lice i pola posla si završila! Dobar puder ujednačit će ten i sakriti nedostatke, a sačuvati prirodnost tvoga lica. Još bolje, uz to će i hidratizirati tvoju kožu, a najveći plus je zaštita tvoje kože lica od štetnog utjecaja sunca.

Lagana tekuća puder podloga hidratizira kožu, štiti od sunca i prilagođava se nijansi tvoga tena. Kako to sve može jedan puder? Može – nova Avonova tekuća puder podloga Flawless Match!

Nova podloga za lice iz Avonove kolekcije sadrži hijaluronsku kiselinu i savršeno se uklapa u svaki ten uz pomoć Smart Match tehnologije s 3D pigmentima. Pigmenti se kombiniraju i prilagođavaju nijansi tvog tena. Široka paleta od čak 20 boja pomoći će ti da odabereš pravi ton, nijansu i podtonove i postigneš prirodni efekt.

I ne samo to, ona sadrži zaštitni faktor SPF 20, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini doprinijet će hidrataciji tvoje kože i imat ćeš ugodan osjećaj na kožu cijelo vrijeme dok ga nosiš. Nanesi malu količinu pudera na lice prstima ili četkicom i nježnim tapkanjem ga rasporedi. Izbjegni efekt maske - pažljivo utrljaj puder i oko linije kose, vilice, nosa i vrata. Upotpuni svoju nijansu pudera uz Lash Genius maskaru.

Foto: Avon

Foto: Avon

Novi Flawless Match dostupan je u Avonovom katalogu od 1. lipnja po cijeni od 8,90 € (67,06 kn).


VIŠE O TEMAMApodloga za licepuderimake-up podlogaAvondekorativna kozmetika




Povezano