Ivan Dečak i Vatra predstavljaju svoj novi pogled na svijet

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.05.2016.

0

Foto: PR

Foto: PR

Uz Optical Express, poznate virovitičke rockere iz benda Vatra odsad krasi i dobar vid

Nakon što su svojim hitovima poharali top liste te posjetili sve veće gradove regije, članovi grupe Vatra, predvođeni frontmenom Ivanom Dečakom, pronašli su vremena i za sebe. To dragocjeno vrijeme odlučili su iskoristiti na najbolji mogući način, posjetivši Optical Express, kojem su povjerili brigu za zdravlje svojih očiju. Kao i mnogobrojne druge osobe iz javnog života, i grupa Vatra prepoznala je nove tehnologije koje Optical Express prvi uvodi na naša područja, pokazujući zašto je broj jedan u Europi u laserskoj korekciji vida.

Još 2009. godine, uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije na hrvatsko tržište, Optical Express postavio je visoke standarde u laserskoj korekciji vida. Nastavljajući taj trend, uveli su iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji po mjeri svakog pacijenta. Najsuvremenija tehnologija može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima svakog oka. Upravo je to privuklo i ovu peteročlanu rock skupinu, koju sada, osim dobrog glasa i stasa, krasi i dobar vid.

Korištenjem iDesign tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Optical Express, uz tim vrhunskih kirurga, na adresi Strojarska cesta 18 u Zagrebu, pr(a)vi je izbor za vid koji će promijeniti pogled na svijet.


VIŠE O TEMAMAOptical Expressgrupa VatraIvan Dečak
Povezano