Illamasqua Institut uskoro u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2013.

1

Illamasqua

Illamasqua

Illamasqua će samoizražavanje i nagrađivanje individualnosti stila kroz make-up omogućiti u novoj atmosferi. Uz potpuno novi monostore koncept - u Illamasqua Institutu.

Illamasqua u sebi sadrži Kryolanovo naslijeđe i proizvodno znanje, kreativnost i stručnost Illamasquina umjetničkog tima u kojem se nalaze vodeći hrvatski vizažisti poput Ivane Bilandžije Billy. Više o otvaranju Illamasqua Instituta rekla je brand managerica Illamasque u Hrvatskoj, Davorka Mrakovčić:

Nova lokacija će pružati i nešto intimniju atmosferu za poteze make-up kistovima koji neće biti vidljivi svim prolaznicima

"Illamasqua publici ponovno predstavlja neočekivano. Uz dostupnost kupovine proizvoda, na novoj će adresi svim zainteresiranima na raspolaganju stajati naši vrhunski make up artisti koji će savjetovati koji proizvod, kada i kako koristiti, pružati usluge od cijelog niza parcijalnog šminkanja poput postizanja smokey eye-a do cjelovitih make up usluga. U novoj ponudi imat ćemo za svaku generaciju ponešto, bilo da se radi o brzom jutarnjem ošminkavanju, nanošenju make upa za poslovni sastanak ili vjenčanje. Uz primjenu boja i tekstura poštivat ćemo želju klijenata i aisistirati im na najbolji mogući način u ostvarivanju onoga što žele biti. Nova lokacija će pružati i nešto intimniju atmosferu za poteze make-up kistovima koji neće biti vidljivi svim prolaznicima".

Illamasqua je brand koji postao prvi izbor mnogim svjetskim zvijezdama. U kult njezinih slijedbenika ponosno se svrstavaju Sienna Miller, Lily Allen, Blaize, Adele, Vivienne Westwood, Pixie Geldof i Nicole Scherzinger.

Adresa Illamasqua Instituta još kratko ostaje tajnovita. U međuvremenu, proizvodi s potpisom Illamasqua ostaju dostupni u prodavaonicama Müllera diljem Hrvatske. 


VIŠE O TEMAMAIllamasquaDavorka MrakovčićIvana Bilandžija Billy
Povezano