Idemo na Sziget! Ubojiti izvođači na kultnom festivalu u Budimpešti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.06.2018.

1

Sziget festival

Sziget festival

U drugoj polovici ljeta čeka nas veliki mađarski Sziget festival. Kultni festival u Budimpešti sprema ubojit popis izvođača!

Kao i svake godine do sada budimpeštanski Sziget festival prednjači po ponudi kad su u pitanju velika glazbena imena. Budimpešta je definitivno mjesto gdje bi se trebali naći sredinom kolovoza, a razloga za to je više. Kendrick Lamar, Stormzy, Lykke Li, Gorillaz, Lana Del Ray, Mumford & Sons, Dua Lipa, Arctic Monkeys samo su neke od zvijezda Sziget festivala koji se tradicionalno održava već preko dvadesetak godina. 08.-14.08. zadani je termin za ovu festivalsku poslasticu samo nekoliko sati vožnje od Zagreba.

Kako događaj nije striktno opredijeljen festival tradicionalno posjećuje iznimno veliki broj ljudi. Spektar glazbenih žanrova je mnogobrojan, a što se ponajbolje reflektira kroz veliki broj različitih pozornica stacioniranih na otoku usred Dunava.

Za više informacije posjetite szigetfestival.com (posebice bacite oko na kompletan popis izvođača koji je zaista impresivan!), a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Cijena dnevne ulaznice iznosi 79 eura, tjedne 325 eura, dok su neke kategorije istih već i rasprodane. Požurite!


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliSziget FestivalKendrick LamarStormzyLykke LiGorillazLana Del RayMumford & SonsDua LipaArctic Monkeys
Povezano