Idealan doručak: Stigle su nove Nestlé Fitness žitarice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.11.2017.

0

Nestlé Fitness žitarice

Nestlé Fitness žitarice

Unaprijeđena receptura novih Nestlé Fitness žitarica, koje od sada sadrže zob, čini ih idealnim doručkom za suvremene žene i sve one kojima je potreban hranjiv i uravnotežen obrok

Imajući u vidu preporuke nutricionista o tome što treba sadržavati zdrav doručak i prateći prehrambene potrebe pojedinaca i obitelji, tvrtka Nestlé je Fitness žitarice, koje su već sadržavale cjelovito zrno pšenice i rižu, obogatila sa zobi. Ova izuzetno zdrava žitarica sadrži brojne hranjive sastojke poput biljnih bjelančevina, minerala i vitamina, koji će vam dati snagu da nastavite dalje u ostvarivanju svojih svakodnevnih ciljeva. Dodatak vitamina B u ovim žitaricama doprinijet će normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Dodatno, unaprijeđenom hranjivom recepturom Nestlé Fitness žitarice zadovoljit će potrebe suvremene žene i dati joj snagu da „nastavi dalje“ u ispunjenju zacrtanih ciljeva i zadataka usprkos svim izazovima današnjice.
Nestlé Fitness žitarice

Nestlé Fitness žitarice

Uz to što su izuzetno hranjive, ove žitarice su i veoma ukusne i dolaze s okusima koji će se ljubiteljicama i ljubiteljima čokolade i voća posebno svidjeti. Fitness Chocolate i Fitness Dark chocholate žitarice sada sadrže čak 25 posto više čokoladnih pahuljica, dok je u Fitness Fruits žitarice dodana brusnica, koja je poznata po svojim antioksidantnim svojstvima.

VIŠE O TEMAMAžitariceNestle
Povezano

Android KitKat: Poslastica iz Googlea i Nestlé

Nova verzija operacijskog sustava

Android KitKat: Poslastica iz Googlea i Nestlé


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se