I Petra Nižetić u majici iz kampanje 'Oživi me'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2014.

0

Petra Nižetić

Petra Nižetić

Petra NIžetić poziva sve Zagrepčane da se ove subote pridruže završnici ove akcije i nauče jednostavne postupke oživljavanja

Petra Nižetić podržala je kampanju 'Oživi me'. U tu svrhu snimljena je kampanja sa službenim majicama 'Oživi me' koju je za tu priliku dizajnirala dizajnerica Matija Vuica, koja je i ambasadorica kampanje.
Popularna voditeljica poziva sve Zagrepčane da se ove subote pridruže završnici ove akcije i nauče jednostavne postupke oživljavanja. Završnica kampanje održat će se u  City Centeru one West Zagreb, s početkom u 16 sati.
Majice se po cijeni od 50 kn mogu naručiti putem e-maila info@ozivi.me, a kupnja je moguća i u subotu za vrijeme odvijanja edukacije.  Kampanjom 'Oživi me' čiji je nositelj Zaklada Hrvatska kuća srca  u proteklih mjesec i pol dana pobudila je ogroman interes hrvatske javnosti. Riječ je o nacionalnoj javnozdravstvenoj kampanji kojom se želi podići razina svijesti građana te kojom se educirala javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj.

Fotografije Petre Nižetić potpisuje John Pavlish.

VIŠE O TEMAMAPetra NižetićJohn PavlishOživi meMatija Vuica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se