Čizme, bunda, kosa... Na ovoj je zagrebačkoj ljepotici baš sve savršeno!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.12.2019.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna od glave do pete i ove će zime biti jedna od najpopularnijih modnih formula. Ako tražite inspiraciju na tu temu, na pravom ste mjestu!

Spremni smo za službeni, kalendarski početak zime. Temperature su još uvijek više ranojesenske nego zimske, ali to ne ometa događanja na zagrebačkoj subotnjoj špici.

Najveća hrvatska modna pista na otvorenom u prosincu nudi niz dobrih ideja i inspirativnih kombinacija za najhladniji dio godine, a jedna od najpopularnijih formula svakako će biti - crno od glave do pete. Vječna klasika i najvrući trendovi na jednom mjestu, bolje od toga ne može!

Ako se želite nadahnuti na ovu temu, sa špice nam stiže jedna izvrsna kombinacija koja će se zasigurno naći u krugu najboljih u cijeloj 2019. godini. Ova prekrasna Zagrepčanka oduševila vas je i modnom i beauty komponentom. Kosa je pokupila mnoštvo komplimenata na Instagramu, a ništa lošije nije prošao ni efektni crni styling s mirisom glamura.

Nepogrešive crne kožne čizme do koljena našle su se u kombinaciji s trendovskom bundom, a styling je zaokružen glamuroznom torbicom u istoj boji.


Sviđa li se i vama ova crna zimska kombinacija?

VIŠE O TEMAMAčizmestreet styleZagrepčankešpica
Povezano