I Jellyfish In Space je na Adventu, evo kakvu klopu imaju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Po prvi puta od otvaranja, street food i cocktail bar Jellyfish In Space pojavljuje se na zagrebačkom Adventu gdje su obogatili ponudu Ledenog parka na Tomislavcu

Dobro poznato ime na zagrebačkoj gastro sceni, street food i cocktail bar Jellyfish In Space ovog adventa svim gastro ljubiteljima donosi idealnu sinergiju domaće i fusion ponude.

Ove će se zime na jelovnicima omiljenog street food i cocktail bara naći raznolika ponuda koja će oduševiti i najzahtjevnije gurmane, a nudit će se nezaobilazne domaće slavonske kobasice i čvarci te vrući blagdanski kokteli.

Svi posjetitelji zagrebačkog adventa imat će priliku kušati bogatu i raznoliku gastro ponudu, a guštat će u tradicionalnim domaćim specijalitetima, ali i modernim svjetskim okusima u "street food" varijanti poput ribljih delicija, domaćih kobasica, burgera i klasičnih adventskih slastica.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Jellyfish In Space poznat je i po svojim signature koktelima, a već tradicionalno ove zime u ponudi naći će se i vrući kokteli i to u kombinacijama prepoznatljivih blagdanskih okusa.

Jellyfish In Space

Jellyfish In Space

Sami nazivi poput Sweety pie otkrivaju sastojke poput Jacka u kombinaciji sa jabukom ili Tak te imam rad, vrući koktel na bazi pelina koji su već postali pravi miljenici zimskih adventskih šetnji.


VIŠE O TEMAMAAdvent u ZagrebuburgerigastronomijaJellyfish In Spacestreet food
Povezano