Hrvatska sve omiljenija destinacija švicarskim turistima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2012.

0

Olimar

Olimar

Švicarski ogranak njemačkog turoperatora Olimar predstavit će hrvatsku turističku ponudu na ukupno 30 stranica u katalogu namijenjenom švicarskom tržištu

U prilogu o Hrvatskoj, potencijalnim se gostima nude vrijedne informacije o smještaju i načinu putovanja po Hrvatskoj, pa će tako u katalogu biti predstavljeno čak 45 hotela i velik broj hrvatskih otoka. Uz velike turističke grupacije koje djeluju u Hrvatskoj, predstavit će se i ponuda manjih hotela, a katalog je posebnu pažnju posvetio prostoru središnje i južne Dalmacije (Dubrovnik, Makarska rivijera, Split, Trogir te otoci Brač, Hvar, Korčula, Mljet, Lopud i Pelješac).

Svake se godine raste popularnost na švicarskom tržištu

Uz program posjete raznim otocima Dalmacije, katalog obuhvaća i prijedloge kružnih putovanja. Osim informacija o smještaju, katalog Olimar nudi i informacije o vrsti putovanja autobusom prema Splitu, Dubrovniku i Zagrebu, a čitateljima predlaže i rent-a-car uslugu kao jednu od mogućnosti proputovanja Hrvatskom.

Direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Švicarskoj, Zlatko Deželjin, iskazao je zadovoljstvo uvrštavanjem Hrvatske u stranice prestižnog kataloga: "Hrvatska je sve omiljenija destinacija švicarskim turistima, a svake se godine bilježi porast popularnosti sa švicarskog tržišta, što pokazuju dosadašnje brojke, ali i ovakve odluke turoperatora da Hrvatsku uključe u svoju ponudu".


VIŠE O TEMAMAOlimarHrvatska turistička zajednicaZlatko Deželjin
Povezano