Hrvatska moda ima budućnost: Ovo su finalisti Fashion Incubatora!

Piše: CroModa, Osijek, Zagreb
Objavljeno 26.10.2015.

0

Fashion Incubator

Fashion Incubator

Odabrani su finalisti za 15. sezonu Portanova Fashion Incubatora, natjecanja za mlade modne dizajnere koje će se održati 13. i 14. studenog u Osijeku

Prema odluci stručnog žirija, u finalu ovogodišnjeg Fashion Incubatora su Gabrijela Krešić, Kruno Jendrijev, Maria Krnić, Mirjana Klepić i Nino Sablić.
Žiri u sastavu dizajnera Tea Perića, modnog urednika Petra Trbovića i koordinatorice dizajnera na PFI-u i same uspješne dizajnerice Lidije Pihler YUNIKU, u dva selekcijska kruga odlučio je da ovih pet imena predstavljaju najbolje od neafirmiranih modnih dizajnera.


"Ove sezone zaprimili smo prijave ne samo iz Hrvatske, već i Srbije i Bosne i Hercegovine, što Portanova Fashion Incubatoru dodaje regionalnu dimenziju. Uzbuđuje me pratiti kako se projekt dalje razvija, a ova generacija tome svakako pridonosi svojim talentom", kaže Lidija Pihler YUNIKU.

Gabrijela Krešić

Gabrijela Krešić

Gabrijela Krešić dvadesettrogodišnja je dizajnerica iz Slavonskog Broda, a predstavit će se kolekcijom čistih linija i plavih tonova naziva OCEQQN u kojoj će prezentirati i multifunkcionalni asesoar.

Kruno Jendrijev

Kruno Jendrijev

Kruno Jendrijev (31) dolazi nam iz Virovitice i ovo je njegov treći pokušaj da izbori svoje mjesto u finalu. Vidjet ćemo da li će za Kruni ovo biti u punom smislu treća sreća.

Maria Krnić

Maria Krnić

Maria Krnić šarmantna je Šibenčanka. Ima 25 godina, a za Portanova Fashion Incubator pripremila je mušku kolekciju naziva TWIST, inspiriranu omiljenim likom Oliverom Twistom.

Mirjana Klepić

Mirjana Klepić

Mirjana Klepić samouvjerena je Riječanka čiji su najjači aduti kolekcije DISCONTINING WEB impresivne kožne jakne. Ima 31 godinu i ovaj nastup vidi kao prekretnicu u karijeri.

Nino Sablić

Nino Sablić

Nino Sablić (21), također iz Rijeke, može se opisati kao dizajner jake karizme. Kolekcija nazvana DJEVOJKA rađena je upravo i za takve žene, hrabre i samouvjere, koje se najbolje osjećaju u crnoj boji i provokativnim krojevima.

VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorGabrijela KrešićKruno JendrijevMaria KrnićMirjana KlepićNino SablićLidija Pihler Yuniku
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se