Hrvatska među 10 zemalja s najviše nagrada Booking.com-a

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.01.2020.

0

Foto: Booking.com

Foto: Booking.com

Booking.com nagrađuje najbolje u sektoru putovanja nagradom Traveller Review Awards 2020. Hrvatska se ponovno našla među 10 zemalja s najviše nagrada.

Booking.com danas je objavio dobitnike nagrade Traveller Review Awards 2020. Gotovo milijun nagrada (986.449) dodijeljeno je diljem 220 zemalja i teritorija. Među 10 zemalja s najviše dobitnika nagrade našla se i Hrvatska s 42 763 dobitnika.

Osim mnogobrojnih partnera koji pružaju uslugu smještaja, u osmom izdanju godišnje nagrade kojom se odaje priznanje partnerima Booking.com prvi je put nagradio i partnere koji pružaju uslugu prijevoza. Nagradama se odaje priznanje tim partnerima za vrhunsko gostoprimstvo i za to što putnicima osiguravaju nevjerojatna iskustva prilikom rezerviranja smještaja, automobila za najam ili taksija iz/do zračne luke.

Brojne zemlje i odredišta nastavljaju pružati odličnu uslugu iz godine u godinu, a u 2020. godini među zemlje s najviše dobitnika ubrajaju se Italija (130.253), Španjolska (66.755), Francuska (61.492), Njemačka (49.777), Hrvatska (42.763), Sjedinjene Američke Države (42.112), Ujedinjeno Kraljevstvo (41.848), Poljska (36.793), Rusija (36.296) i Grčka (33.259). Taksi prijevoznici iz/do zračne luke čije usluge putnici mogu koristiti u 750 destinacija diljem svijeta, također su nagrađeni po prvi puta ove godine zbog uslužnosti putnicima. Nagradu Traveller Review Awards je dobilo 2114 vozača (27 pružatelja usluga) čije usluge putnici mogu koristiti na svojim putovanjima tijekom 2020.

„Gotovo milijun nagrada dodijeljeno je pružateljima usluge smještaja i prijevoza. Zadovoljstvo mi je objaviti dobitnike ovogodišnje nagrade Traveller Review Awards, koji nam pomažu pružiti nevjerojatna iskustva putovanja”, rekao je Arjan Dijk, Viši potpredsjednik i Direktor odjela za marketing u Booking.com-u. „Naša je misija da svima olakšamo da istraže svijet i ponosni smo što rekordan broj naših partnera iz turističkog sektora dosljedno prima odlične recenzije i predstavlja najbolje od najboljih iz tog sektora na globalnoj razini.”

Mjesta u kojima se pruža najtoplija dobrodošlica na svijetu u 2020.

Od ruralnog irskog gradića koji služi kao polazišna točka preko Aranskog otočja do ogromne mreže drevnih pećina u Jugoistočnoj Aziji, mjesta u kojima se pruža najtoplija dobrodošlica na svijetu* predvodnici su u pružanju nevjerojatnih doživljaja za svoje posjetitelje. Već drugu godinu zaredom Goreme (Turska) zadržava titulu mjesta u kojem se pruža najtoplija dobrodošlica na svijetu, a zatim slijede Tatranska Lomnica (Slovačka), Phong Nha (Vijetnam), Kobarid (Slovenija), Cochem (Njemačka), Doolin (Irska), Taitung City (Tajvan), Schenna (Italija), Monte Verde (Brazil) i Lake Tekapo (Novi Zeland) – još jedan dobitnik iz 2018.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamBooking.com
Povezano