Hey Girls! Eva Herzigova izgleda famozno u Yamamay rublju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2018.

1

Eva Herzigova za Yamamay

Eva Herzigova za Yamamay

Eva Herzigova, jedna od najpoznatijih žena u svijetu modela, zaštitno je lice nove Yamamay redizajnirane Basic kolekcije

Eva Herzigova postala je sinonim za žene koje su pune samopouzdanja te svakodnevno žive svoju ljepotu. Žene ne žele biti lijepe samo za druge; briga i posvećenost svome tijelu postale su način na koji se pokazuje ljubav prema sebi.

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay

Uvjerenje da žene žele biti lijepe kako bi ugodile muškarcima ili privukle njihovu pozornost je zastarjelo. S druge strane, danas se žene potiču da budu svjesne svoga tijela te da svoju ljepotu cijene kao vrlinu koju trebaju čuvati i njegovati s posebnom pažnjom.

45 joj je godina tek

45 joj je godina tek

Yamamay za ovu kampanju koristi novi slogan “Hey Girls!”, koji je osmislila sama Eva Herzigova, s ciljem da to bude poziv modernim, zaposlenim i uspješnim ženama, ženama kod kuće i na poslu, ljubaznim, hrabrim i uistinu samouvjerenim ženama.

Također, kako bi se naglasila najintimnija dimenzija svake žene te potaknuo osobni “feel good” osjećaj, Yamamay je hashtag #confidentbeauty transformirao u novi i prigodniji hashtag #MYCONFIDENTBEAUTY.

VIŠE O TEMAMAdonje rubljeYamamayEva Herzigovagrudnjacigaćice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se