Heart and Art: Održan modni performans dvojca Buried Clothes

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2012.

7

Modni performans održao je dizajnerski duo Buried Clothes, a studenti mode na TTF-u pokazali su svoje radove

Heart and Art u klubu Gjuro2

Heart and Art u klubu Gjuro2

Jučer se u klubu Gjuro2 održao drugi ciklus koncepta Heart and Art, a bogat program zagrijale su glumice Ana Vilenica i Ivana Roščić svojim različitim glazbenim setovima.

Bojala sam se da ekipa neće plesati na moje pjesme

"Bojala sam se da ekipa neće plesati na moje pjesme, no sad sam sretna jer sam napunila plesni podij", kaže glumica Ana Vilenica koja je u utorak, 7. veljače, u klubu Gjuro2 bila u ulozi DJ-ice. S njom se za DJ pultom našla i njezina kolegica Ivana Roščić, koja se usprkos temperaturi pojavila u klubu. Vilenica je prva zavrtila svoj set s omiljenim hitovima poput "Over And Over" od Hot Chipa, "Nije za nju", Olivera Mandića, "Time to pretend" od MGMT, a  onda joj je Ivana uzvratila pjesmama "She lost control" od Joy Division, "No Wow" The Kills, "Heart attack and wine" Tom Waitsa.
Glumački DJ battle u sklopu umjetničko-zabavnog programa Heart & Art nadgledao je DJ dvojac K.I.L. DIGITAL. Modni performans imao je dizajnerski duo Buried Clothes, a studenti mode na TTF-u pokazali su svoje radove. U modnom kutku u obliku prodajne izložbe nakit su pokazali dizajneri  BeeBit i Kiwi. Zidove kluba ukrasile su modne fotografije sekcije Foto Gard.

Kolegice su dosli podržati Ana Stunić, Mario Petreković, Helena Minić i njezin dečko Hrvoje Klobučar, Jelena Perčin, Petar Cvirn te mnogi drugi… A upravo su Helena Minić i Jelena Perčin najavile svoj DJ okršaj uskoro u Gjuro 2.

VIŠE O TEMAMAGjuro2Ana VilenicaIvana RoščićBuried ClothesAna StunićMario PetrekovićHelena Minić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se