Grammyjem nagrađeni Roger Sanchez uskoro u Zadru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2023.

0

Foto: Karli Evans

Foto: Karli Evans

Dobitnik prestižne nagrade Grammy, američki superstar DJ Roger Sanchez, na radost brojnih obožavatelja po prvi put stiže u Zadar

Ovaj šarmantni dominikansko-američki DJ house glazbe, remixer i producent, gost je trećeg i do sad najbogatijeg izdanja Zadar Sunset Festivala, a Zadrane i njihove goste rasplesat će na jednoj od najljepših gradskih lokacija, Pozdravu suncu.

Njegovi svjetski poznati hitovi poput Another Chance, Dream on Me i 2Gether uvući će vam se pod kožu i prikovati vas za najljepši plesni podij. Uz zavidnu produkciju, posebno uređenje i specijalne efekte te vrhusku glazbu bit će ovo najljepši doživljaj dugo iščekivane ljetne party čarolije u srcu Zadra.

Roger Sanchez karijeru je započeo u New Yorku kao student arhitekture s velikim darom za umjetnost. Danas dominira najvećim plesnim podijima i predvodi festivale na svim stranama svijeta. Ljubav za stvaranjem glazbe prepoznao je njegov otac, inače inžinjer, koji ga je potaknuo da se bavi upravo glazbom. Prva ploča Dreamworld izašla je 1990., a tada je prvi put počeo i producirati glazbu. Remiksao je brojne slavne glazbenike među kojima su Michael Jackson, The Police, Diana Ross, Jamiroquai te Maroon 5.

Prestižnu nagradu Grammy osvaja za najbolju remiksanu stvar od No Doubt Hella Good. Pionir je podcastanja, dobio je prvu ikad nagradu za najbolji podcast na međunarodnim glazbenim nagradama 2007. Njegov podcast Release Yourself tjedno privlači više od 10 milijuna slušatelja iz cijelog svijeta. Svake godine slaže i istoimenu kompilaciju koja na jednom mjestu spaja njegove najbolje uratke kao i glazbu poznatih glazbenika te onih u usponu. Nastupa na brojnim svjetskim festivalima, a za njegove nastupe na Ibizi svakog se ljeta traži karta više.

Uz Rogera Sancheza, na velikoj custom made pozornici Zadar Sunset festivala nastupit će i jedna od vodećih zvijezda techno i undergoround scene Joris Voorn, dugogodišnji španjolski pionir Paco Osuna te domaće snage Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Pablo Panda i Yakka.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu ove nas godine očekuju dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, beach sessionsi te boat party.

Zadar Sunset Festival održava se od 31. srpnja do 2. kolovoza u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra.


VIŠE O TEMAMARoger SanchezZadar Sunset Festival
Povezano