Najavljeno treće izdanje Zadar Sunset Festivala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.05.2023.

0

Foto: Edge

Foto: Edge

Jedan od odlično posjećenih festivalskih događaja u srcu Dalmacije, Zadar Sunset Festival, najavljuje do sad najveće, treće izdanje

Nakon dvogodišnjeg ogromnog uspjeha i više od deset tisuća zadovoljnih gostiju iz cijelog svijeta, otkriven je ovogodišnji popis dosad najjačih DJ imena u čijim ćemo nastupima od 31. srpnja do 2. kolovoza uživati na zadarskom Pozdravu Suncu.

Zadrane i njihove goste po prvi će put zabavljati jedna od vodećih zvijezda techno i undergoround scene Joris Voorn. Na Pozdrav suncu stiže i dobitnik prestižne nagrade Grammy, američki superstar DJ Roger Sanchez, ali i dugogodišnji španjolski pionir Paco Osuna. Svjetskim DJ zvijezdama na velikoj pozornici pridružit će se i domaće snage Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Pablo Panda i Yakka.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu ove nas godine očekuju dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, beach sessionsi te boat party.

Ovogodišnje izdanje, za koje se diljem svijeta već traži karta više, razveselit će posjetitelje novom velikom custom made pozornicom koja će odražavajući festivalsku tematiku podići doživljaj ove glazbene avanture na jednu potpuno novu razinu. Tu su i vrhunsko osvjetljenje i ozvučenje, osvježeni backstage, prostrani VIP prostori te food corner s ukusnim zalogajima za još energičniji i duži ples.

Zadar Sunset Festival

Zadar Sunset Festival

Zadar Sunset Festival održava se u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Ulaznice po cijenama od 25 eura za trodnevnu te 45 eura za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAZadarZadar Sunset Festival
Povezano