Roger Sanchez u novom klubu Diamond na otoku Krku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.05.2022.

0

Roger Sanchez

Roger Sanchez

U novom klubu Diamond kod Malinske od 20. lipnja nastupat će svjetske DJ zvijezde. Već početkom srpnja gostuju Roger Sanchez i Magdalena.

Kvarner sa svojim otocima dragulj je turističke ponude, a sada postaje i destinacija vrhunske zabave i noćnog života na sjevernom Jadranu. Iznad Malinske, nekad omiljenog mjesta za odmor bečke aristokracije, a danas jednog od jačih turističkih središta na Krku, u lipnju se otvara Diamond Club, nova meka za ljubitelje popularne elektroničke glazbe.

Diamond nije samo destinacija zabave već i mjesto koje će obogatiti kulturnu ponudu otoka Krka i cijelog sjevernog Jadrana. Smješten na otvorenom u srcu Krka, lako je dostupan gostima iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja. Cijeli prostor kluba, građen kao arena sa stepenastom terasom, pretvara se u savršenu pozornicu za partyje elektroničke glazbe i druga zbivanja. I sve to s impresivnim pogledom na Kvarnerski zaljev.

Svečanosti otvaranja počinju 20. lipnja i potrajat će čak deset dana uz besplatan ulaz prva dva dana. Uz brojne atrakcije poput plesača i akrobata, publiku će kroz različite stilove elektroničke glazbe voditi domaći i regionalni izvođači kao što su Kosta Radman, Andrew Meller i Groove Masters. Sve će kulminirati u vikendu 1. i 2. srpnja kad nastupaju Roger Sanchez i Magdalena, predvodnici ljetnog vala DJ zvijezda u Diamondu.

Od skromnih početaka u New Yorku kasnih 80-ih, Roger Sanchez došao je do statusa jednog od najpoznatijih house imena. Uz nastupe u najprestižnijim svjetskim klubovima, potpisuje i nebrojene hitove za utjecajne etikete kao što su Strictly Rhythm, One Records i Defected. Sanchez je DJ koji stalno unapređuje i redefinira house glazbu, ne zaboravljajući pritom svoje korijene.

I Magdalena, druga zvijezda koja će u prvom valu pohoditi Krk, znano je ime iz popularnih svjetskih klubova ili festivala kao što su Melt, Tomorrowland ili Sonus. Poznata je i po svojim sjajnim Shadows partyjima koji na prestižnim destinacijama ugošćuju vrhunske izvođače pružajući i pamtljivo vizualno iskustvo dekorom i svjetlosnim instalacijama.


VIŠE O TEMAMAklub DiamondMalinskaKrkRoger SanchezDiamond Club
Povezano