Goat Expo kao najbolji uvod u Pula Music Week

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.06.2022.

0

Foto: Pula Music Week

Foto: Pula Music Week

U pitanju je širok spektar ponude koja će svakodnevno biti na raspolaganju posjetiteljima i nudit će mnoštvo gastronomskih, enoloških i inih proizvoda

Četiri dana prije službenog početka i otvaranja glazbenog festivala Pula Music Week, koji započinje naredni četvrtak nastupom Peggy Gou i trajat će narednih sedam dana, sutra u gradu Puli započinje Goat Expo.

Riječ je o popratnom street festivalu koji slavi ponudu istarskog kraja i ima za cilj domaćim i stranim posjetiteljima Pule prezentirati najbolje što proizvođači i ponuđači usluga grada Pule i Istre imaju za ponuditi.

Kako navode organizatori, u pitanju je širok spektar ponude koja će svakodnevno biti na raspolaganju posjetiteljima i nudit će mnoštvo gastronomskih, enoloških i inih proizvoda. Građani Pule i turisti moći će uživati u raznolikom izboru jela i pića, domaćih proizvoda i unikatnih suvenira.

Kristijan Gržetić, medijski predstavnik organizatora navodi kako će se u ponudi naći prepoznatljivi istarski brendovi. "Ponuda se bazira na jedinstvenim proizvodima koji variraju od autentičnih delicija i proizvoda istarskog poluotoka, pa do proizvoda koji svojom kvalitetom neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Gosti će moći uživati u craft pivi domaćih proizvođača, domaćem istarskom visokokvalitetnom ginu, ponudi poznatih istarskih vinara, bogatoj ponudi maštovitih burgera na bazi autentičnih istarskih namirnica poput tartufate, pršuta, tartara od tune, istarskih kobasica u zanimljivim kombinacijama. Tu su i kreativni bublle waffle sa sladoledom od vanilije, dodacima i preljevom po želji, te neizostavne tradicionalne fritule. U ponudi izdvajamo i gastronomske delicije vege specijaliteta, ali i nadaleko poznate osvježavajuće i ukusne morske delicije po kojoj je Istra i Hrvatska nadaleko poznata. Uz navedeno, u ponudi je i velik broj drugih proizvoda koje će Goat Expo nuditi na ulicama Pule, a goste će na lokacijama zabavljati i DJ nastupi sa prigodnom dnevnom i večernjom glazbom. Uz domaće proizvođače na sajmu svoje proizvode izlaže i nudi velik broj ponuđača izvan Istre tako da ćemo ovim događanjem objediniti kvalitetu i zabavu na nacionalnoj razini slaveći grad Pulu i Istru kao lokaciju koja kroz ovakva događanja raste u turističkom i ekonomskom aspektu", zaključuje Gržetić.
 
Organizatori ističu kako su izuzetno sretni i ponosni što uz Pula Music Week mogu dati dodatni obol promociji i razvoju turističkog razvoja grada Pule i Istre organizacijom idealne platforme za nadaleko poznatu ponudu široke palete istarskih autohtonih proizvoda. Sajam će u narednim tjednima biti idealna platforma zabavnog sadržaja za sve posjetitelje, ali i prezentacijska platforma za domaće proizvođače koji će ovim putem moći predstaviti i uspješno plasirati svoje proizvode i ponudu. Organizatori su ranije najavili kako ovim projektom žele dati priliku domaćim poduzetnicima i proizvođačima da velikom broju stranih i domaćih posjetitelja koji će posjetiti Istru i Pulu u tim periodu daju priliku da promoviraju i prodajno ponude svoje proizvode. Lokacija održavanja je na najatraktivnijim lokacijama u užem gradskom središtu.


VIŠE O TEMAMAPula Music WeekKristijan Gržetić
Povezano