Sve je spremno za spektakl, kreće Pula Music Week

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2022.

0

Pula Music Week

Pula Music Week

Danas je u Puli održana konferencija za predstavnike medija povodom početka spektakularnog sedmodnevnog glazbenog događanja koje će biti održano u pulskoj Areni

U ime grada domaćina javnosti se obratio gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji nije propustio zahvaliti organizatorima ALDA-i i Insomniacu što će u periodu od 30. lipnja do 6. srpnja u Puli nastupiti neki od najboljih svjetskih DJ-eva.

U ime Pula Music Weeka čiju organizaciju potpisuju najveći glazbeni promotori ALDA i Insomniac javnosti se obratio Baggi Begovic: "Detalji Pula Music Weeka su više-manje poznati. Višemjesečna produkcijska realizacija dovedena je do vrhunca i u narednim danima nas očekuje vrhunska zabava uz neke od najpopularnijih izvođača elektrinske glazbe. Činjenica je da izvođači koje ćemo imati priliku vidjeti tijekom narednih sedam dana predstavljaju techno line-up kakav još nije viđen u Hrvatskoj".

U Puli će tijekom sedam dana, počevši od ovog četvrtka slijediti glazbena događanja tijekom kojih će nastupiti neki od vodećih DJ-a. Festival započinje nastupom južnokorejske atrakcije Peggy Gou. Slijede nastupi Solomuna, britanskog producentskog dua Disclosure, Tale Of Us,  Borisa Brejche, Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu slijedi spektakl posljednjeg dana događanja kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffee-a, izvođača čiji je album ovogodišnji osvajač Grammyja u kategoriji najboljeg plesnog albuma elektronske glazbe.


VIŠE O TEMAMAPeggy GouPula Music Weekglazbeni festivali
Povezano