Glamglow: Najpoznatije maske na svijetu konačno i u Hrvatskoj!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.08.2016.

100

Glamglow

Glamglow

Najpoznatije maske na svijetu, omiljene u svijetu poznatih ali nimalo manje ženama i muškarcima diljem svijeta, dolaze na hrvatsko tržište!

Prvi kupci Glamglow maski za lice bili su vizažisti i zvijezde Hollywooda, prijatelji danas uspješnog bračnog para Glenn i Shannon Dillmore. Danas je Glamglow multimilijunski brand, omiljen i neizostavan proizvod za sve koji žele trenutne i vidljive rezultate.
Tko sve koristi Glamglow maske? Denzel Washington, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Tommy Lee, Nina Dobrev, Jeremy Piven, Jay-Z i mnogi, mnogi drugi.
Sexy pakiranja dizajnirana su u skladu s osjećajem kao da sami sebi otvarate poklon i unutra je upravo ono što ste oduvijek željeli. A znak Hollywodske zvijezde predstavlja simbol slave, glamura i oduševljenja.

Od lansiranja branda 2010. godine do danas, Glamglow maske dobitnice su preko 30 prestižnih nagrada i globalno su priznate kao brzo djelujući, inovativni tretmani od blata koji pružaju trenutne i vidljive rezultate.

Najpoznatija i prva kreirana maska je Youthmud - bazirana na čarobnim sastojcima vulkanskih stijena, morske gline s francuskih obala te pravim listovima zelenog čaja.

Druga najpoznatija je peel off maska Gravitymud za koju kažu "da je s onoga svijeta" osim izvrsnih rezultata, tijekom sušenja pretvara iz bijele u seksi srebrnu.

VIŠE O TEMAMAmaske za liceGlamglowShannon DillmoreGravitymudYouthmud
Povezano