5 sjajnih maski za područje oko očiju uz koje ćete uvijek izgledati svježe

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 28.02.2024.

0

Sjajne maske za područje oko očiju

Sjajne maske za područje oko očiju

Pronašli smo pet odličnih maski za područje oko očiju koje će vam pomoći riješiti se podočnjaka i drugih znakova umora i uz koje ćete uvijek izgledati odmorno i svježe.

Činjenica je kako živimo u ubrzanom svijetu pa često spavamo vrlo malo ili jednostavno nedovoljno te smo opterećeni svakodnevnim obavezama. Sve to ostavlja tragove na našem organizmu i tijelu općenito, a obično se ti tragovi prvo počinju vidjeti upravo na našem licu. Koža postajee dehidrirana, umorna i pojave se, naravno, podočnjaci ispod očiju, na mjestu gdje nam je koža najosjetljivija. Ne moramo govoriti kako je osnovni lijek za to briga o sebi i jednostavno - odmor. Ipak, nemamo uvijek taj luksuz pa posežemo za bržim rješenjima.

Na sreću, na beauty se tržištu može pronaći zaista mnoštvo proizvoda osmišljenih upravo za brisanje tragova umora s našega lica. Budući da su glavni pokazatelj umora upravo podočnjaci, prvo se moramo riješiti njih, a u tome će nam pomoći maske za područje oko očiju. Njihove su formule obogaćene hranjivim sastojcima poput hijaluronske kiseline i raznih vitamina te hlade i hidratiziraju kožu oko očiju. U nastavku smo izdvojili pet sjajnih koje morate isprobati jer brzo i efikasno uklanjaju podočnjake.

1. Essence - Hydro Gel Eye Patches


Foto: Essence

Foto: Essence


2. Garnier - Hydra Bomb Eye Sheet Mask


Foto: Garnier

Foto: Garnier


3. Eveline - Illuminating Compress Hydrogel Eye Pads


Foto: Eveline

Foto: Eveline


4. Revoluton - Vitamin C Glow Eye Patches


Foto: Revolution

Foto: Revolution


5. Catrice - Choose Magic Reusable Eye Patches


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMAEssenceGarnierEvelineRevolutionCatricemaskemaske za lice
Povezano