Gemma Ward demantirala glasine: I dalje sam manekenka!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 18.11.2009.

0

Gemma Ward za Dior, Proljeće 2007. (Foto: Craig McDean)

Gemma Louise Ward, jedna od najpopularnijih australskih manekenki, demantirala je glasine o tome kako se zauvijek povlači s modne piste

Gemma Ward za Dior, Proljeće 2007. (Foto: Craig McDean)

175 cm visoka plavuša koja na modi zaradi nekoliko milijuna dolara godišnje izjavila je kako nije istina da se povlači s modne piste.


“Netočno je da prekidam karijeru modela. Obožavatelji će me u 2010. moći vidjeti i kao manekenku i kao glumicu. Imam dovoljno energije i volje za oba posla”, izjavila je 22-godišnja Gemma Ward za The West Australian.


Ward je još kao djevojčica sanjala o filmu i glumačkoj karijeri, a želja joj se ostvarila u australsko-britanskoj drami The Black Balloon, koja je svoju svjetsku premijeru imala u veljači prošle godine u Berlinu.


Gemma je jedna od rijetkih manekenki koja je uspjela fascinirati velikog fotografa Nicka Knighta, koji je svojevremeno izjavio da ona izgleda “kao da dolazi iz neke druge dimenzije”. Ward živi u New Yorku i bliska je prijateljica s Lily Donaldson, Darijom Werbowy i Lily Cole. Jedan od njezinih posljednjih modnih angažmana bio je editorijal za talijanski Vogue u svibnju ove godine.

VIŠE O TEMAMAGemma WardmodelingmanekenstvoThe West AustralianNick Knight
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se