Gault&Millau donosi gastro vodič kroz Zagreb i okolicu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2022.

0

Foto: Gault&Millau Hrvatska

Foto: Gault&Millau Hrvatska

Dinamična, raznovrsna i kvalitetna gastronomska ponuda Zagreba i okolice predstavljena je u izdanju svjetskog gastronomskog vodiča Gault&Millau Hrvatska – Zagreb i okolica

Posjetitelji Zagreba bez izuzetka ističu zadovoljstvo gastronomskom ponudom, bilo da se radi o vrhunskoj kvaliteti i usluzi restorana bilo konoba, zalogajnica, slastičarnica ili ponudi brze hrane. Istraživanje bogate gastronomske ponude Zagreba i njegove okolice ubuduće će biti znatno lakše zahvaljujući gastronomskom vodiču Gault&Millau Croatia – Zagreb i okolica. U njemu se nalaze recenzije stotinu restorana, konoba, zalogajnica, POP lokala i slastičarnica, što će gostima grada olakšati pronalazak ponude u skladu s njihovim željama. Promocija restorana bila je i prigoda za posebna priznanja za 11 najboljih zagrebačkih chefova.
Vodič je izrađen na inicijativu Turističke zajednice grada Zagreba u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, a izdaje ga Gault&Millau za Hrvatsku.
Gastronomski vodič Gault&Millau jedan je od dva najrelevantnija gastro vodiča u svijetu. Pokrenut je 1965. godine u Francuskoj te danas izlazi u dvadesetak zemalja pa su njihove prepoznatljive žute naljepnice preporuka posjetiteljima da je riječ o objektu visoke kvalitete jela i usluga. Tim se preporukama to više vjeruje što su rezultat nezavisnih i vjerodostojnih recenzija anonimnih ocjenjivača.

Tiskano izdanje prvog vodiča posvećenog zagrebačkom kraju Gault&Millau Hrvatska – Zagreb i okolica može se kupiti na prodajnim mjestima Tiska.

VIŠE O TEMAMAGault&Millaurestorani u ZagrebuZagrebgastronomija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se