Frizure za proljeće 2021. – koji look odabrati?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2021.

0

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Everyday hair izgled pristaje svima te je idealan u prilikama kada ne želite puno razmišljati, a opet imati cool look

Svi smo se našli barem jednom u situaciji gdje smo šetajući gradom na trenutak zastali vidjevši curu s prekrasnom kosom, koju iako ju ne poznajemo – znamo da joj savršeno odgovara. Isto tako znamo onaj neugodni osjećaj kada nas prijateljica pita za mišljenje nakon što je napravila drastičnu promjene frizure, koja joj jednostavno ne stoji. Kako znamo koja je frizura za nas? Kako možemo znati što nama osobno točno odgovara?

Tim pitanjima se poznata hair stilistica Anamarija Uroić, vlasnica frizerskog salona Raptur, bavi već godinama uljepšavajući svoje klijentice. Odavno je prepoznala da svaki novi trend jednostavno ne može odgovarati svakoj klijentici. Baš ta individualnost svake osobe je nešto što bi nas trebalo krasiti i usrećiti, umjesto da se pokušamo prilagoditi nečemu što nam je nametnuto. Tu filozofiju osobnog zadovoljstva, koja nas čini posebnima, svakim danom pretočuje u svoj rad.

Tijekom svog dugogodišnjeg rada u vlastitom salonu, kao i na brojnim televizijskim projektima i profesionalnim kampanja, upoznala je svoj dream team s kojim nam želi predočiti svoju viziju u obliku prve samostalne kampanje.

Modeli: Dajana Pajkić i Suzana Horvat

Modeli: Dajana Pajkić i Suzana Horvat

"Moje dvije divne klijentice i prvenstveno prijateljice, Dajana i Suzana, kao modeli, savršeno su uprizorile sve ono što u salonu Raptur radimo i stvaramo. Divne frizure i još divnija prijateljstva. Moj najdraži dizajnerski dvojac Mateyaneira stavio je točku na i svojim jedinstvenim odjevnim komadima, dok je super talentirana Jelena Balić svojim profesionalnom okom sve naše želje pretočila u prekrasne fotografije", rekla je Anamarija.

Dizajnerski odjevni komadi: Mateyaneira

Dizajnerski odjevni komadi: Mateyaneira

Dajana Pajkić jedna od omiljenih i najuspješnijih domaćih make up artista i Suzana Horvat, hrvatska manekenka s bogatom inozemnom karijerom koja više od  17 godina radi za velike svjetske moderne agencije dva su poznata lica kampanje za koje je Anamarija kreirala više različitih frizura. Svakoj je prilagodila određeni look i na taj način preko kose naglasila dijelove njihovog karaktera. Kroz sva četri looka proteže se uvijek jasna Raptur filozofija kako kosa mora biti zdrava, pravilno njegovana i sjajna.

Make up: Dajana Pajkić

Make up: Dajana Pajkić

Kod big hair izgleda kose naglasak je na volumenu koji budi zaigranost i lepršavost, a opet s druge strane ženstvenost i odvažnost.

Everyday hair izgled pristaje svima te je idealan u prilikama kada ne želite puno razmišljati, a opet imati cool look.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Mermaid hair izgled najbolji je izbor ako vam je dosta običnih i klasičnih valova. Neovisno o tome želite li jači ili laganiji efekt, ovo je frizura s kojom ćete zasigurno biti primjećene.

Ako ste spremne na mali odmak od svakodnevnog, wet hair izgled je frizura za vas.

Za koju god frizuru se odlučili imajte na umu da je ona dio vašeg osobnog stila i karaktera, produžetak vas samih.


VIŠE O TEMAMAfrizure za dugu kosueveryday hairJelena BalićDajana PajkićAnamarija Uroićfrizerski salon Raptur
Povezano