FOTO: Riječki finalisti oduševili žiri Ultîme model searcha

Piše: CroModa, Rijeka
Objavljeno 17.03.2014.

0

Potraga za novim licima Cro A Porter Ultîme model search održana je ovoga vikenda u Tower centru Rijeka

Ovog vikenda održan je treći u nizu castinga za Cro A Porter. Nakon Zagreba i Splita na turneji Cro A Porter Ultîme model search, red je došao na Rijeku. Petak je bio rezerviran za prvi casting, dok se u subotu održala revija finalista odabranih u petak. Ovoga puta žiriju su se pridružila čak tri mlada dizajnera, Tatjana Pantoš, Anja Stehlik i Manuel Maligec koji su birali svoje favorite u izvrsnom ambijentu Tower centra Rijeke.

Oduševljeni smo interesom koji ovaj projekt izaziva u svakom gradu, kandidati su jako zadovoljni i dobivamo jako pozitivne komentare od njih

Potraga za novim licima, Cro A Porter Ultîme model search, koja se kroz šest tjedana održava u čak pet gradova, došla je ovoga vikenda u Rijeku. Veliki interes prijavljenih iznenadio je žiri koji je izabrao 20-tak prelijepih djevojaka i mladića čija želja je ostvariti manekensku karijeru. Članovi žirija bili su jako zadovoljni prijavljenim kandidatima te je bilo vrlo teško izabrati samo 20 finalista.
"Jako sam zadovoljan kako se projekt odvija. Cro A Porter Ultîme model search je osmišljen kako bismo osvježili modnu scenu i pronašli nova lica i to je upravo ono što se događa. Svaki grad nam donosi neku novu energiju i neke nove modne nade. Oduševljeni smo interesom koji ovaj projekt izaziva u svakom gradu, kandidati su jako zadovoljni i dobivamo jako pozitivne komentare od njih. Oduševljeni su tretmanom koji dobivaju od našeg tima i puno su toga naučili na ovim pripremama", izjavio je Viktor Drago, kreativni direktor Cro A Portera.

VIŠE O TEMAMACroAPortercastingUltime model searchmanekenstvoViktor Drago
Povezano