FOTO: Elite World održao casting s novim licima Midikenna

Piše: CroModa, Foto: Lorna Kijurko
Objavljeno 18.04.2017.

0

U petak 14.04.201. u agenciji Midikenn model management u Zagrebu održan je casting za Elite World na kojem je prisustvovalo više od 20 Midikennovih modela nove generacije

Upravo za tu prigodu stigao je scout iz Pariza. Elite je jedna od vodećih modnih agencija u svijetu, koja je nastala 1972. godine te je sve do danas prezentirala više od dvije tisuće modela na pet kontinenata. Elite nije samo modna agencija već vrlo prepoznatljivi brand u svijetu.Modeli Elite Worlda pojavili su se na više od 1000 naslovnica u cijelome svijetu, a ova glasovita agencija zastupa legendarne supermodele poput Claudije Schiffer, Naomi Campbell i Gisele Bundchen. Elite World također oblikuje zvijezde današnjice poput Alessandre Ambrosio, Constance Jablonski, Sigrid Agren, Ming Xi i Fei Fei Sun.
Agencija Elite i dalje je u potrazi za novom budućom zvijezdom, a - tko zna - možda jedna od njih upravo bude iz Hrvatske.
Kako je bilo na castingu u Midikennu, pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAMidikennElite Worldmodelingmanekenstvocasting
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se