Fa Natural donosi 48-satnu deo zaštitu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.03.2012.

0

Fa Natural

Fa Natural

Linija Fa Natural sastoji se od asortimanaq Fa Natural&Power deo, koji pruža učinkovitu 48-satnu deo zaštitu uz pomoć ekstrakta prirodnog bambusa

Danas sve više žena odabire proizvode s prirodnim sastojcima. Više od 50% potrošača aktivno traži prirodne proizvode, a devet od deset žena želi izgledati potpuno prirodno. Zato Fa donosi inovativnu prirodnu liniju Fa Natural koja spaja maksimalnu učinkovitost s prirodnim sastojcima, pomažući ženama da se osjećaju i izgledaju prirodno lijepe.

Linija Fa Natural sastoji se od asortimanaq Fa Natural&Power deo, koji pruža učinkovitu 48-satnu deo zaštitu uz pomoć ekstrakta prirodnog bambusa. Pruža supersuhi osjećaj na koži pazuha bez začepljivanja pora. Vlakna bambusa sadrže celulozu, lignin i silikate – sastojke koji u kombinaciji djeluju kao jako prirodno upijajuće sredstvo. Isušena bambusova vlakna upijaju 230% vode. S vremenom upijena tekućina može ispariti čime se obnavlja upijajuća moć vlakana.

Nova linija Fa Natural&Power deo pruža ugodan svjež miris bijelog grožđa te je dostupan kao deosprej ili roll-on. Koža slobodno diše, a zaštićena je od neugodnih tjelesnih mirisa i do 48 sati.

Druga inovacija je Fa Natural & Care asortiman koji se sastoji od gela za tuširanje, pjene za kupanje, tekućeg sapuna i krutog sapuna. Fa Natural & Care linija sadrži izrazito hidratantno mlijeko jojobe, bademovo ulje te proteine mlijeka. Hidratizira i umiruje kožu te je štiti od isušivanja uz ugodan svjež miris bijeloga grožđa. Linija Fa Natural ne sadrži parabene.


VIŠE O TEMAMAFa NaturaldeosprejFa Natural&Powerprirodni bambusbademovo uljedezodoransi
Povezano

Dezodoransi za savršenu njegu kože

Sponzorirani sadržaj

Dezodoransi za savršenu njegu kože