Dezodoransi za savršenu njegu kože

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 25.07.2019.

0

Borotalco

Borotalco

Od najboljeg pudera za njegu kože do linije dezodoransa s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože, ostavljajući kožu suhom i mekom na dodir.

Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za osjetljivu kožu.

Prepoznatljiv miris pudera Borotalco objedinjen je u razvoju novih proizvoda za njegu kože – liniji dezodoransa jedinstvenog mirisa za blagotvoran učinak na koži s prirodnim česticama mikrotalka*.

Što je prirodni Mikrotalk?

Borotalco

Borotalco

Mikrotalk je fino mljeveni prah koji dolazi iz prirodnog minerala - talka. Koristi se zbog svoje čistoće, bjeline i širokog raspona upotrebe u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Glavne prednosti Mikrotalka:

Kako prirodan Mikrotalk djeluje u dezodoransima?

Glavno svojstvo talka je apsorbirajuća moć. Zahvaljujući svojoj lamelarnoj strukturi i kemijskom sastavu, veže se na kapljice znoja i pomaže značajno smanjiti osjećaj vlažnosti koji je obično povezan sa znojem. Sitne čestice talka* smiruju kožu te joj pomažu u zaštiti od iritacije.

Borotalco

Borotalco

Borotalco dezodoranse možete pronaći u pet linija neodoljivih mirisa s blagotvornim učinkom na koži.

Borotalco Original specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom. Učinkovito djeluje do 48 sati!

Borotalco Invisible & Invisible Fresh formule za sprječavanje nastanka žutih mrlja na svijetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći. Učinkovito djelovanje do 48 sati!

Borotalco Active linija je nova generacija dezodoransa s inovativnom Borotalco Active tehnologijom koja sadrži mikro kapsule koje se aktiviraju znojem i pokretom aktivirajući miris i svježinu kada je najpotrebnija. ŠTO SE VIŠE ZNOJIŠ, BOLJE DJELUJE!

Borotalco Intensive dezodorans s iznimno snažnom formulom zahvaljujući tehnologiji nove generacije s dodatnim upijajućim aktivnim sredstvima i mikrotalkom. Djelotvoran i u najintenzivnijim trenucima života. Pruža čak i do 72 sata zaštite!

Borotalco Pure s formulom bez aluminijevih soli omogućava koži da diše, istovremeno osiguravajući svježinu I tradicionalnu efikasnost Borotalco dezodoransa.

Borotalco

Borotalco

Sve linije Borotalco dezodoransa namijenjene su dugotrajno suhoj koži, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirane, a možete ih pronaći u spreju i roll-on pakiranju. Pronađite Borotalco proizvode u drogerijama i velikim trgovačkim lancima.

Borotalco i CroModa nagrađuju


Borotalco i cromoda.com će nagraditi deset najbržih putnim dezićem od 45 ml. Sve što morate napraviti jest poslati mail na adresu cromoda@cromoda.com, u predmet maila staviti BOROTALCO, u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela). Imena dobitnika objavit ćemo na ovom istom mjestu u utorak, 30. srpnja.

Dobitnice: Matilda Goleš (Šibenik), Ivana Dragičević (Požega), Marina Vnuk Zebec (Cestica), Ljiljana Holik (Cres), Ana Januš (Novska), Darinka Granić (Vrgorac), Anica Herceg (Bedekovčina), Helena Curman (Karlovac), Marija Zec (Osijek) i Daniela Krišković (Rijeka). Čestitamo! Nagrade stižu poštom.

*Mikrotalk sadržavaju linije Original, Invisible, Invisible Fresh, Intensive, Active

VIŠE O TEMAMAdezodoransiBorotalco
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se