Ella Dvornik zna kakve traperice i cipele nositi ove jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2021.

0

Foto: One Day Studio

Foto: One Day Studio

Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima je bila i influenserica Ella Dvornik

U spektakularnom okruženju Hiltonovog najnovijeg vrhunskog resorta – Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa - smještenog između šarmantne Opatije i dinamične Rijeke, okruženog planinskim vrhuncima i tirkizno plavim morem, sinoć je održan event pod nazivom Funky Monkey Jungle Tour.

Posebno za tu prigodu, jedan od barova riječkog Hiltona pretvoren je u pravu džunglu, s više od stotinjak velikih biljki, od kojih su se isticale impresivne viseće lijane. Ovaj događaj nisu propustili brojni poznati Riječani, kao i njihovi gosti, među kojima je bila i influenserica Ella Dvornik, koja se za ovu prigodu odlučila za trendovske traperice i vrlo zanimljive cipele s potpeticom.

Funky Monkey Jungle Tour održan je povodom predstavljanja pobjedničkog koktela natjecanja "Next big thing" , kojeg su organizirali Monkey 47 gin i Hilton grupacija. Na digitalno natjecanje bilo je prijavljeno preko 400 koktela, a pobjedu je odnijela mlada i talentirana barmenica Andrea Volajova iz Hilton Prag, koja je osmislila koktel Simia Sour, inspiriran krhkim ekosustavom prašume i ugroženim vrstama divljih životinja. Njezin pobjednički recept temeljio se na dry gin Monkey 47 Schwarzwald te sokom od limuna i brusnice za dodatnu 'svježinu' i stvaranje 'savršenog kiselog okusa', a kao točka na i savršeno je poslužio egg white.


VIŠE O TEMAMAElla Dvornik
Povezano