Elite Model Look Croatia odabrao 8 djevojaka za finalni casting

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.06.2016.

223

8 djevojaka odabrano je za finalni nacionalni casting

8 djevojaka odabrano je za finalni nacionalni casting

Pobjednici hrvatskog finala pridružit će se finalistima iz više od 30 drugih zemalja, te će sudjelovati na prestižnom svjetskom finalu Elite Model Looka

Nacionalni casting Elite Model Look Croatia 2016 održan je u Hotelu Esplanade u Zagrebu te je na njemu sudjelovalo 37 djevojaka i 25 mladića odabranih tijekom 6 regionalnih castinga koji su tijekom svibnja održani diljem Hrvatske i na kojima je bilo više od 500 prijavljenih kandidata.

Žiri Elite Model Looka, predvođen Samijem Sabbarinijem, predstavnikom modne agencije Elite iz Pariza, objavio je 16 natjecatelja koji će sudjelovati na finalnom nacionalnom castingu koji će se održati 18. rujna 2016. u Zagrebu. "Nacionalni casting organiziran je na visokoj razini te sam ugodno iznenađen odabirom kandidata koji su pristupili castingu i vjerujem da će oni koje smo odabrali za nacionalno finale imati odlične šanse da nakon pobjede na hrvatskom natjecanju postignu dobre rezultate i na svjetskom finalu", izjavio je Sami Sabbarini.

U finalu je i 8 muških nada

U finalu je i 8 muških nada

Osim predstavnika Elitea, žiri su činili Marko Lovrić, direktor modne agencije Relatum Model Management, Kristina Šalinović, jedan od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu te naši priznati modni fotografi Jelena Balić i Šime Eškinja.

Odabranih 8 djevojaka i 8 mladića nekoliko će dana tijekom rujna, pod nadzorom stručnog tima, imati na rasporedu brojne probe učenja hodanja po modnoj pisti, poziranja i sudjelovanja u modnim editorijalima kako bi stekli prva iskustva iz svijeta modelinga. Na kraju ovih intenzivnih priprema, bit će spremni da hodaju modnom pistom te pokažu svoj talent pred brojnim uzvanicima nacionalnog finala Elite Model Look Croatia 2016.

Pobjednici hrvatskog finala pridružit će se finalistima iz više od 30 drugih zemalja, te će sudjelovati na prestižnom svjetskom finalu Elite Model Looka.


VIŠE O TEMAMASami SabbariniRelatum Model ManagementKristina ŠalinovićMarko LovrićmodelingmanekenstvoElite Model Lookcasting
Povezano