Dva dana uživanja u vrhunskim vinima u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.10.2020.

0

Wine Garden

Wine Garden

Na festivalu posjetitelji će moći konzumirati najbolja imena hrvatske vinske scene, Aurine sjajne koktele, hranu ekipe iz Đurine hiže...

23. i 24. listopada od 14 sati do 22 sata rezervirani su za Wine Garden by Hedonist u Opatiji. Wine Garden bit će smješten u samom centru Opatije u najbajkovitijem dijelu njezina parka ispred paviljona Juraj Šporer. Radi se o vinskom festivalu prodajnog karaktera koji je namijenjen širokom krugu potrošača. Oni ne moraju nužno biti vinski znalci, ali moraju znati uživati u dobrom vinu.
Na festivalu posjetitelji će moći konzumirati najbolja imena hrvatske vinske scene, Aurine sjajne koktele, hranu ekipe iz Đurine hiže – Reshetka, i uživati u sjajnoj kulisi ambijentalne rasvjete i DJ-a u pratnji saksofona.
Koncept festivala je jednostavan. Ulazak i obilazak je besplatan, ali da bi mogli konzumirati  vina potrebno je kaucirati čašu u iznosu od 30 kuna te zamijeniti gotovinu za kupone budući da se sve usluge plaćaju kuponima.

"Cilj nam je festivalima upoznavati posjetioce sa sjajnim vinarima iz Hrvatske, širiti kulturu ispijanja vina, educirati krajnje korisnike i priuštiti im spektakularan doživljaj okusa i mirisa", kažu organizatori.

VIŠE O TEMAMAWine GardenOpatija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se