Drugi Zagreb Bash After Beach Party u Galleryju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.06.2014.

1

Zagreb BASH after beach parties

Sve je spremno za drugi po redu Zagreb bash after beach party na zagrebačkom moru

Zagreb BASH after beach parties

Gallery & Playground nedavno su najavili senzacionalnu sezonu after beach partija, pod nazivom Zagreb BASH after beach parties, koji se po prvi puta organiziraju na zagrebačkom moru. Svake subote s početkom u 15H najavljuju pravo osvježenje na clubbing sceni grada Zagreba te pozivaju sve željne dobre zabave da dođu I podrže ovu ideju.

Na prvi dan ljeta sezonu su otvoriti sve poznatili dvojac Vanillaz koji su se istaknuli mnogim internacionalnim nastupima, nastupom na Umaginationu, a nastupaju i na najvećem festivalu ove godine u Hrvatskoj na Ultra Europe Festivalu u Splitu. Unatoč produženom vikendu i ne tako toplom vremenu prvi je event obilježila dobra glazba i pozitivna atmosfera, a drugi event odžat će se već ove subote, za kada je najavljeno pravo ljetno vrijeme.

Upad je svake subote u potpunosti besplatan, a od 15 sati kreće WARM UP za party koji službeo počinje u 16H. Resident Gallery DJi, plesačice, MC i mnoga druga iznenađenja očekuju vas na novouređenoj terasi Gallery kluba. Ljeto, sunce, kokteli i, naravno, pozitivna atmosfera obilježit će još jedan u nizu after beach party na zagrebačkom moru.


VIŠE O TEMAMAklub GalleryGallery Clubpartyji u Zagrebu
Povezano