DJ Andrew Meller u zagrebačkom klubu Gallery

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2024.

0

Foto: Gallery

Foto: Gallery

Andrew Meller na sceni je od 2009. godine. Njegov Reincarnation Mix zaržao je prvo mjesto na ukupnoj ljestvici Beatporta 2018. godine kad je osvojio titulu najkupovanije pjesme godine.

Poznati regionalni DJ Andrew Meller u subotu, 13. travnja ove godine dolazi u zagrebački klub Gallery. Njegov bogat repertoar vlastite produkcije oduševljava publiku diljem svijeta te se u njegovim dinamičnim i slojevitim setovima uvijek nalazi većina novih i neobjavljenih izdanja. Globalno afirmirani producent podijelit će pozornicu s domaćim DJ-evima Boskom i Yakkom, a vrata kluba otvaraju se 22:00 sati. Događaj je organizirao novi zagrebački kolektiv PROGRAM Events pod pokroviteljstvom gina Arete Puro. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio, a za rezervaciju stolova potrebno se javiti organizatorima.

Andrew Meller na sceni je od 2009. godine. Njegov Reincarnation Mix zaržao je prvo mjesto na ukupnoj ljestvici Beatporta 2018. godine kad je osvojio titulu najkupovanije pjesme godine. Tijekom proteklih godina izdavao je za neke od najpoznatijih diskografskih kuća, uključujući Saved Records, Sola, Flashmob Records, Toolroom Trax, Kitball, Superfett i mnogih drugih. Klupski nastupi i festivali odveli su ga diljem svijeta – Amsterdam Dance Event, BSH Amnesia, UNTOLD Festival i EXIT Festival, neki su od događaja na kojima je dijelio pozornicu s velikanima svjetske scene, uključujući Hot Since 82, Solomuna, Borisa Brejchu i brojne druge.

Nakon što je prije godinu dana izdao EP za izdavačku kuću DIYNAMIC čiji je vlasnik Solomun koji ga je pozvao da mu se pridruži na turneji, Mellerova karijera krenula je uzlaznom putanjom.

"Jako puno truda i rada sam uložio kako bih ostvario jednu od svojih želja, a to je i izdanje na meni omiljenom labelu. Konstantan rad i timing poklopio se savršeno. Mladen [Solomun] je
ovek koji je otvoren za muziku i realno je trendseter tako da sam naišao na interesovanje sa njegove strane. Planovi za dalje su jos više truda, rada i istraživanja kako bih napredovao u produkcijskom smislu", istaknuo je poznati DJ dodavši da jedva čeka ljeto Hrvatskoj te da se uvijek vraća s lijepim uspomenama.


VIŠE O TEMAMAklub GalleryAndrew Mellerkoncerti u Zagrebu
Povezano