Domenica ima zaraznu pjesmicu, pogledajte i poslušajte 'Indigo'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.02.2019.

1

Domenica Žuvela

Domenica Žuvela

Kako izgleda kada se Domenica 'kopira', i to 'milijun puta kao kroz indigo, indigo, indigo', pogledajte u novom videospotu

Nakon što je publiku u protekle dvije godine osvojila pjesmama 'Vidi se iz aviona', 'Kad sam s tobom', 'Ljubavna limunada', 'Baš, baš' te duetom s Damirom Kedžom 'Mi protiv nas', mlada i talentirana Domenica Žuvela i ovu je godinu započela s, čini se, velikim hitom. Pjesmu 'Indigo' predstavila je na ovogodišnjoj Dori, gdje je pobrala sve simpatije publike, a danas u podne objavila je i videospot za istoimenu pjesmu.
"Pjesma 'Indigo' puno mi znači, prvenstveno jer sam s njom nastupala na svojoj prvoj Dori u životu i sigurno će mi, kao takva, predstavljati uspomenu za cijeli život. Sretna sam što su Vjekoslava i Tonči Huljić ponovo uspjeli napraviti, po mnogima, zaraznu pjesmu. Upravo zbog toliko pozitivnih reakcija i komentara, odlučili smo snimiti i spot, tijekom kojeg smo se super zabavljali" - Domenica.

Kako izgleda kada se Domenica 'kopira' i to 'milijun puta kao kroz indigo, indigo, indigo', pogledajte u novom videospotu, kojeg potpisuje Filip Filković Philatz.


VIŠE O TEMAMADomenica ŽuvelaVjekoslava Huljić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se