'Dok nas brak ne rastavi', novi hit Taylor Jenkins Reid

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.01.2022.

0

Foto: Znanje

Foto: Znanje

Autorica 'Sedam muževa Evelyn Hugo' i 'Daisy Jones i Šestorka' donosi dirljivu priču o modernom braku, snazi obiteljskih odnosa i neobičnoj godini

Taylor Jenkins Reid, autorica hitova "Sedam muževa Evelyn Hugo" i "Daisy Jones i Šestorka", donosi "Dok nas brak ne rastavi", priču o paru zarobljenom u dobro znanoj igri navika i zamjeranja, ali spremnom pronaći novi put do sreće.
Ovo istodobno humoristično, potresno te brutalno iskreno štivo govori o složenosti odnosa koji našem životu daju smisao, stoga ne čudi da je naklada hrvatskog izdanja ovog naslova rasprodana u rekordna tri tjedna, te je sada izašao i dotisak.
Poslije jedanaest zajedničkih godina, Lauren i Ryan u ustajalom su braku koji je pred raspadom. Nekoć ludo zaljubljeni, više nisu sretni i jedva se podnose. I zato smišljaju nekonvencionalan plan – razdvojit će se na godinu dana i potražiti način da opet ožive ljubav i strast. Narednih 365 dana vrijedit će samo jedno pravilo: neće se ni čuti ni vidjeti. Sve ostalo im je dopušteno.

Nakon prvotnog šoka Lauren se otiskuje na put samospoznaje i ubrzo shvaća da njezina obitelj i prijatelji imaju drugačiju predodžbu o braku i monogamiji. Njihov utjecaj, kao i mnogobrojni izazovi života bez Ryana te vlastita duboka preobrazba promijenit će Laurenina uvjerenja o ljubavi i vjernosti.

VIŠE O TEMAMAknjiževnostTaylor Jenkins Reid
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se