Dina Vinceković gola u kampanji 12. Fashion Incubatora

Piše: CroModa, Zagreb, Osijek
Objavljeno 16.10.2012.

12

Dina Vinceković za Fashion Incubator | Foto: Šime Eškinja

Dina Vinceković za Fashion Incubator | Foto: Šime Eškinja

Dina je u reklamnoj kampanji nazvanoj 'Fashion Polarities' pozirala pred objektivom Šime Eškinje

Kampanja za nadolazeći Fashion Incubator, nazvana Fashion Polarities, prikazuje fascinantnu sposobnost mode da u sebi ujedini čitav niz suprotnosti. Moda je istovremeno i umjetnost i industrija, izraz naše osobnosti i trivijalna animacija, trenutni hit i vječna ljepota, stvarnost i iluzija. Fashion Polarities jedinstvenim scenografskim i fotografskim rješenjem spaja i inače suprotstavljeni par, prirodu i tehnologiju.

Kampanju potpisuju renomirani hrvatski modni stručnjaci, modni fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, jedna od vodećih make-up artistica Ana Rajić, a u ulozi producenta debitirao je Nikola Beban. Zaštitno lice je manekenka i bivša plesačica Dina Vinceković, koja se nakon 12 godina uspješne karijere u inozemstvu za vrijeme koje ju je fotografirao i osobno slavni Alexandar McQueen, vratila u Hrvatsku.

Autor videa je Dino Senčar za studio "Ratio", a vizualni identitet kampanje osmislio je nagrađivani dizajner Krešimir Miloloža, koji je kao dio dizajn studija MINT surađivao i na prošlom Portanova Fashion Incubatoru.

12. sezona Fashion Incubatora održat će se 3. studenog u osječkom centru Portanova.

VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorDina VincekovićDino SenčarAna RajićŠime EškinjaNikola BebanKrešimir Miloloža
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se