Diesel Black Gold gostuje na sajmu Pitti Immagine Uomo

Piše: CroModa, Zagreb, Firenca
Objavljeno 25.10.2013.

0

Andreas Melbostad

Andreas Melbostad

Diesel Black Gold će svoju prvu kolekciju pod kreativnim vodstvom Andreasa Melbostada predstaviti u Firenci od 7. do 10. siječnja

"Dolazak Andreasa Melbostada na mjesto kreativnog direktora Diesel Black Golda odmah je dao ženskoj kolekciji znatan poticaj, i čim smo čuli da će  raditi i na muškoj, a očekujući temeljnu povezanost dviju zbirki, odlučili smo sugerirati da njegov DBG svoj debi ostvari u Firenci, kao gost muške kolekcije na Pitti Uomo", kaže Raffaello Napoleone, predsjednik Uprave Pitti immaginea.

Čast mi je predstaviti svoju prvu mušku kolekciju za Diesel Black Gold upravo na Pittiju

"Godinama smo se divili Melbostadovom talentu i jako smo znatiželjni vidjeti što će napraviti za firentinsku scenu, pogotovo jer će iduće izdanje sajma imati vrlo glazbenu inspiraciju. S obzirom na Melbostadove izjave, pretpostavljamo da će Diesel Black Goldov muškarac i dalje biti inspiriran rockom", dodao je Napoleone.
"Čast mi je predstaviti svoju prvu mušku kolekciju za Diesel Black Gold upravo na Pittiju. To je jedinstvena prilika da prikažem novu kohezivnu viziju za liniju. U ovom zadatku cijenim potporu Renza Rossa, koji mi daje povjerenje i inspiraciju", izjavio je Andreas Melbostad.

"Čvrsto vjerujem u talijanski modni sustav i u promicanje talijanske izvrsnosti. Stoga mi je osobito drago da je Pitti izabrao Diesel Black Gold kao poseban događaj ove sezone, s obzirom da je Pitti među najboljim međunarodnim modnim  trenucima i naša suvremena linija savršeno se odražava u njegovim kreativnim vrijednostima. Čestitke Andreasu, iz onoga što sam već vidio pripremit će spektakularan i dojmljiv show", kazao je Renzo Rosso, osnivač Diesela i predsjednik OTB-a.

VIŠE O TEMAMAAndreas MelbostadDisel Black GoldRenzo RossoPitti ImmaginePitti UomoRaffaello Napoleone
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se