Diesel i 24Bottles inspirirani traperom protiv plastičnog otpada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2019.

0

Diesel x 24Bottles

Diesel x 24Bottles

Suradnja između Diesela i talijanskog branda 24Bottles želi staviti naglasak na odgovorno smanjenje plastičnog otpada

Diesel je najavio dvogodišnje partnerstvo s talijanskim brandom 24Bottles, poznatom po inovativnom pristupu u dizajnu u proizvodnji boca. 

Prva od dvije ekskluzivne kolekcije Diesela i 24Bottlesa donosi posebno izdanje Clima boca, inspirirana Dieselovim plavim traperom. Ombré završni sloj reflektira dubine oceana, skrećući pozornost na ekosustav koji pati od plastičnog onečišćenja.

Slogan "Steel Lungs To Breathe Under Water" ugraviran je u Clima bocu kao poziv na akciju potrošača da izbjegavaju upotrebu jednokratne plastike za zdravlje i dugoročnu dobrobit mora.

Ekskluzivna Clima boca je boca s duplom zaštitom od nehrđajućeg čelika 18/8 s toplinskom izolacijom. Clima boca je idealna za čuvanje okusa i temperature napitaka - toplih do 12 sati a hladnih do 24 sata.

Kroz svoj jedinstven dizajn 24Bottles omogućava odogovoran i elegantan pristup svakodnevoj hidrataciji. Osim što promiče smanjenje jedokratnih plastičnih boca 24Bottles jamči odgovornu praksu tijekom cijelog proizvodnog procesa te se zalaže za implementaciju agro-šumarskih projekata.

"Ova suradnja označava mali korak ka održivoj budućnosti; Diesel  OTB grupa nastavit će raditi na daljnjim održivim inicijativama", izjavio je Renzo Rosso.

U srpnju ove godine, OTB korporacija osnivača Renza Rossa, lansirala je projekt "Remove plastic from  water by removing water from plastic" u suradnji s 24Bottles. Svi zaposlenici dobili su 24Bottles OTB Clima bocu. Fontane s vodom zamijenile su automate za jednokratnu upotrebu plastičnih boca u sjedištu tvrtke DIESEL.  OTB Clima boca dio je opsežnog programa održivosti koji će također uključiti zaposlenike u aktivnosti usmjerene na okoliš.

Clima boca dostupna je u trgovinama u Zagrebu ( Masarykova 17), Rijeci (Adamićeva 30) i Splitu ( Krešimirova 4-6).


VIŠE O TEMAMADiesel24BottlesRenzo Rosso
Povezano