Dennis Cruz i Chelina Manuhutu predvode Zadar Sunset

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2022.

0

Eli Brown, Chelina Manuhutu i Pawsa. Foto: Promo

Eli Brown, Chelina Manuhutu i Pawsa. Foto: Promo

Zadar Sunset Festival najavljuje drugo izdanje od 30. srpnja do 3. kolovoza. Nakon rasprodanog premijernog, ovogodišnji će se Festival održati u četiri dana.

Uz program na Pozdravu Suncu, ove nas godine očekuje dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, boat partiji, beach sessionsi te još mnogo toga.
Prvu fazu line up-a predvode Dennis Cruz, Archie Hamilton i Pawsa, tu je atraktivna Nizozemka Chelina Manuhutu, te Britanac Eli Brown.
Dennis Cruz jedan je od najpopularnijih izvođača underground i techno glazbe. Beatport ga je proglasio trećim najboljim umjetnikom techno glazbe. Za svoj kvalitetan rad nominiran je za brojne prestižne nagrade kao što su najbolji Tech House DJ, najbolji španjolski umjetnik, najbolji DJ i najbolji producent Viciousa.

Chelina Manuhutu rođena u Huizenu u Nizozemskoj. Nakon deset godina bavljenja manekenstvom Chelina se profesionalno povezuje s glazbom. Preselivši se na Ibizu postaje redovna gošća u klubova kao što su Pacha Ibiza i Blue Marlin. Nastupala je na festivalima kao što su Ultra i Elrow.

PAWSA je DJ i producent sa sjedištem u Londonu. PAWSA redovito nastupa u cijenjenim klubovima diljem Europe poput Sankeys Ibiza te brojnih drugih svjetskih klubova.

Eli Brown je istaknuti britanski umjetnik u svijetu house glazbe. Svojim hitovima poput Believe poharao je Beatport, a više singlova izdao je s mega popularnim Calvin Harrisom.

Archie Hamilton doživio je izuzetan uspon kroz redove underground kuće i techno scene postavši jedan od najcjenjenijih umjetnika u svom žanru. Archie je danas mega uspješan producent i utjecajni vlasnik izdavačke kuće koji nastupa na nekim od najvećih glazbenih pozornica uključujući Circoloco, Music On i Amnesiu.

Ulaznice po cijenama od 170 kn za četverodnevnu te 300 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr.

VIŠE O TEMAMADennis CruzArchie HamiltonPawsaChelina ManuhutuEli BrownZadar Sunset Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se