Dečko će biti zadovoljan: Rihanna u Gucciju za arapski Vogue

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 30.10.2017.

0

Rihanna na naslovnici arapskog Voguea | Foto: Greg Kadel

Rihanna na naslovnici arapskog Voguea | Foto: Greg Kadel

I dok se internetom šire glasine o njezinoj trudnoći, Rihanna je u glamuroznom modnom izdanju s potpisom Guccija ukrasila naslovnicu arapskog Voguea

Nakon Gigi Hadid i Jourdan Dunn, koje su uljepšale naslovnice prvih brojeva arapskog izdanja magazina Vogue, cover novog broja pripao je jednoj pravoj modnoj sueprzvijezdi. Dašak čistog glamura u raskošno izdanje za studeni 2017. unijela je 29-godišnja barbadoška glazbena zvijezda Rihanna, koju svijet mode i dalje obožava.
Styling je osmislila Anya Ziourova, a Rihanna na arapskoj naslovnici blista u divlje glamuroznoj kreaciji s potpisom Guccija. Za fotografiju se pobrinuo Greg Kadel.
Naslovnica je došla nekako paralelno s glasinama o njenoj trudnoći. Rihanna je, podsjetimo se, već neko vrijeme u strastvenoj vezi sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom, a tračeve o majčinstvu još uvijek nije ni potvrdila ni demantirala.

VIŠE O TEMAMAVogueRihannaGucciHassan JameelGreg Kadel
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se