Danas kreće Zagreb Beer Fest, ulaz je besplatan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.05.2022.

0

Zagreb Beer Fest

Zagreb Beer Fest

Ovogodišnji Zagreb Beer Fest, uz povratak na ishodišnu lokaciju, posjetiteljima jamči odličnu glazbu, dobru zabavu, gastro ponudu te, dakako, pravo iskušenje za sve ljubitelje piva

Peto izdanje Zagreb Beer Festa, koji će se održati od 19. do 22. svibnja, posjetitelje će privući bogatim popisom glazbenika zaduženih za odličnu atmosferu. Festival se vraća na svoju prvu lokaciju, Park dr. Franje Tuđmana, gdje će se izmjenjivati ukupno petnaest rock, pop i hip-hop imena, od kojih su neki na ovoj pozornici prvi put, a drugi su povratnici. Najavljen je nastup rock ikona Let 3, Kojota i Hladnog piva, a koncert će održati i dugo iščekivani sinjski rockeri M.O.R.T. Nastupit će također hip-hop izvođač Vojko V, dobitnik Porina Matija Cvek te electro-pop dvojac Nipplepeople.

Festival pruža priliku za predstavljanje uživo novim generacijama regionalnih imena kao što su Prazna lepinja, Podočnjaci, kris, tam i Deenoise. Publika će moći uživati i u provjerenim pop i rock klasicima koje će izvoditi Ljetno kino, ABBA Real Tribute Band i Ballbreakers (AC/DC Tribute).

Uz bogatu gastronomsku ponudu, posjetitelji Zagreb Beer Festa moći će birati između više od 180 vrsta piva.

Ulaz na Zagreb Beer Festival je besplatan.


VIŠE O TEMAMAZagreb Beer Fest
Povezano