Otkriven kompletan program Zagreb Beer Festa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.04.2023.

0

Foto: Nando Holjevac

Foto: Nando Holjevac

PipsChips&Videoclips, Daleka obala, Silente, Grše, Krankšvester i Alen Vitasović predvode line-up ovogodišnjeg izdanja festivala

Nakon što su ranije potvrđena prva glazbena imena koja će od 18. do 21. svibnja nastupiti na Zagreb Beer Festu, sada je otkriven i čitav koncertni program ovogodišnjeg izdanja najvećeg zagrebačkog open-air festivala.

Na festivalsku pozornicu smještenu u Parku dr. Franje Tuđmana stat će više od dvadeset regionalnih glazbenih imena, koja predvode PipsChips&Videoclips, jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal, Alen Vitasović, legendarni istarski glazbenik čiji nastupi su sinonim za feštu, Silente, dubrovački bend koji je oduševio publiku aktualnim albumom “IV” te Krankšvester i Grše, vodeće domaće trap i rap ikone.

Uz njih, popisu izvođača koji će nastupiti na Zagreb Beer Festu pridružuju se i sve zamjećeniji šibenski rock bend BluVinil, vodeća domaća indie-pop kantautorica Bad Daughter, trap kolektiv 2xŠihta, makedonski eklektični kolektiv Funk Shui, mladi beogradski indie-synth pop trio dram, vodeće regionalno rock’n’roll ime nove generacije Keni nije mrtav, zagrebački indie-rockeri Tidal Pull te istaknuti domaći pjevač, multiinstrumentalist i producent Elvis Sršen.

Ranije su potvrđeni i nastupi alt-rockera Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, pop/r&b glazbenice i autorice Miach, dobitnice nagrade Cesarica Hit listopada za pjesmu “NLO”, rock dua i dobitnika Rock&Off nagrade Djeca!, synth-pop trija pocket palma, rock benda Orvel, pop-punk dvojca Luzeri, kojeg čine Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija, indie-disko-pop punkera Peki Pele te benda Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).


S istaknutim koncertnim programom i bogatom ponudom više od 180 vrsta piva iz asortimana inudstrijskih i craft pivovara, Zagreb Beer Fest će ponovno pretvoriti središte grada u omiljenu destinaciju svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja.

Više od stotine tisuća posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja ovog najvećeg zagrebačkog open-air festivala, koji se oblikovao u jedno od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici. Šesto izdanje Zagreb Beer Festa, ove će se godine održati od 18. do 21. svibnja, a ulaz će kao i svake godine do sada, biti besplatan.


VIŠE O TEMAMAPipsChips&Videoclipsglazbeni festivalikoncertiu u ZagrebuZagreb Beer FestDaleka obala
Povezano