CroModa vam poklanja dodatke prehrani Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.03.2017.

6

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+

Kombinacija kroma i L-karnitina u dodatku prehrani može poslužiti aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom

Dobro je poznato da je fizička aktivnost neophodna za zdrav život. Neosporno je da topliji i sunčaniji dani otvaraju mnogo više mogućnosti za bavljenje sportskim aktivnostima - trčanje, šetanje u prirodi, hodanje, rolanje, bicikliranje i sl. Možda je i zato ljepše vrijeme mnogima jedina motivacija za ponovno dovođenja tijela u formu, iako bi vježbanje trebala biti navika koju prakticiramo tijekom cijele godine.
Fizička aktivnost neophodna je za zdrav život, a naročito ako okolnosti od nas zahtijevaju sjedilački način života. Tjelesne aktivnosti imaju niz pozitivnih učinaka na naše zdravlje – smanjuju razinu kolesterola, snižavaju krvni tlak, reguliraju tjelesnu težinu, jačaju imunitet, poboljšavaju koncentraciju, koordinaciju i ravnotežu, ublažavaju simptome depresije i općenito pozitivno djeluju na psihičko i fizičko stanje organizma. Pored tjelesne aktivnosti važnu ulogu u održavanju dobrog zdravlja ima i pravilna prehrana.

Postoje dodaci prehrani koji su od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti. Krom i L-karnitin u dodatku prehrani.

Kombinacija kroma i L-karnitina u dodatku prehrani može poslužiti aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom. Krom pri tome služi kao potpora metabolizmu  makronutrijenata i masti  u organizmu, a L – karnitin je nosač masnih kiselina u mitohondrije dobro poznat iz osnova biokemije. Uz uzimanje ovoga pripravka poželjno je baviti se tjelesnom aktivnošću.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure, uz dodatak kroma, i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Proizvod je namijenjen aktivnim i reaktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Preporučena MPC u svim ljekarnama je 138,80 kn.

Almagea i CroModa poklanjaju vam 2 dodatka prehrani L-CARNITINE ACTIVE+

*Kome je namijenjen proizvod L-CARNITINE ACTIVE+?

Kako do nagrade: Uz točan odgovor na nagradno pitanje*, pošaljite nam i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do nedjelje, 12. ožujka 2017. Nagradit ćemo autorice 2 najbrža točna odgovora, a imena dobitnica objavit ćemo u ponedjeljak, 13. ožujka.

Dobitnice: Najbrže su bile Ruža Vrbanić (Varaždin) i Helena Golubić (Ježevo). Nagrade stižu poštom, čestitamo!

VIŠE O TEMAMAAlmageadodatak prehrani
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se