Dovedite tijelo u formu: Poklanjamo 3x Almagea L-Carnitine Active+!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.02.2018.

7

Almagea L-Carnitine Active+

Almagea L-Carnitine Active+

Kako bi naše tijelo i životni stil doveli u formu, Almagea je pripremila posebno promo pakiranje Almagea L-Carnitine Active+ 1+1 gratis

Redovita i kontinuirana tjelovježba bitna je za naše fizičko i emocionalno zdravlje jer osnažuje i revitalizira naše tijelo i duh. Zdrava i kontrolirana prehrana, te tjelesna aktivnost trebaju biti dio svakodnevne rutine. Već pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno će utjecati na zdravlje organizma i pridonijeti će dobroj tjelesnoj formi. Niz je pozitivnih učinaka koje takav način života ima na naše zdravlje: smanjena razina kolesterola, regulirani krvni tlak, jačanje imuniteta, te poboljšana koncentracija, koordinacija i ravnoteža.

Dolaskom sunčanijih dana otvaraju se mnoge mogućnosti za bavljenje sportskim aktivnostima na otvorenome, poput trčanja, hodanja, rolanja i bicikliranja. Postoje dodaci prehrani koji su od velike su koristi jer pridonose bržem postizanju dobre forme, povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti. U tom kontekstu ističu se krom i L-karnitin.

Za sportaše i rekreativce – posebno promo pakiranje 1+1 gratis Almagea L-Carnitine Active+

Almagea L-Carnitine Active+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure, uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Kako bi naše tijelo i životni stil doveli u formu, Almagea je pripremila posebno promo pakiranje Almagea L-Carnitine Active+ 1+1 gratis. To znači da se za svaki kupljeni Almagea L-Carnitine Active+, druga kutijica dobiva GRATIS. Promo pakiranje traje do isteka zaliha, dostupno je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa .

Zašto je Almagea L-Carnitine Active+ saveznik mog tijela?

Almagea

Almagea

Almagea L-Carnitine Active+ primjenjuje se kao potpora procesu proizvodnje energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost stoga se L-karnitin preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea L-Carnitine Active+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom. Istraživanja pokazuju da je optimalan unos za postizanje pozitivnih učinaka 1-2g L-karnitina dnevno stoga je dozvoljeno uzimati i 3-4 kapsule Almagea L-Carnitine Active+ svaki dan. Proizvod mogu koristiti i druge populacijske skupine, kao primjerice osobe starije životne dobi. 

Proizvod je dostupan za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa. Preporučena MPC u svim ljekarnama je  138,80 kn.

CroModa i Almagea poklanjaju vam 3x Almagea L-Carnitine Active+

*Kome je namijenjen proizvod Almagea L-Carnitine Active+?

Kako do nagrade: Uz točan odgovor na nagradno pitanje*, pošaljite nam i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do četvrtka, 8. veljače 2018. Nagradit ćemo autorice 3 najbrža točna odgovora, a imena dobitnica objavit ćemo u ponedjeljak, 12. veljače.

Dobitnice: Najbrže su bile Mislava Stanić (Ruščica), Dijana Maruna (Maslenica) i Jugana Žarković (Split). Čestitamo! Nagrade stižu poštom.


VIŠE O TEMAMAAlmagea
Povezano