Cro A Porter After Party u petak u Gallery Clubu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2013.

2

Cro A Porter After Party u Galleryju

Cro A Porter After Party u Galleryju

Popularni zagrebački Gallery Club dobio je ulogu domaćina i organizacije događaja pod nazivom Cro A Porter After Party, koji će se počinje u petak 5. travnja u 22 sata

Kao što već svi vjerojatno znate, Schwarzkopf Cro A Porter, na programu je od 3. do 6. travnja na prestižnoj lokaciji Lauba (Kući za ljude i umjetnost), a u petak 5. travnja u Gallery Clubu na Jarunu odigrat će se i After Party.

Svi zaljubljenici u modu i kozmetiku željne najnovijih trendova, nakon održanog modnog spektakla svoje druženje mogu nastaviti u Galleryju s brojnim afirmiranim modnim dizajnerima, stilistima, modelima te poznavateljima modne industrije. Želite li na trenutak doživjeti osjećaj modnog svijeta ili na jednu večer postati dio glamuroznog modnog svijeta, pridružite se na najboljem partyju o organizaciji Galleryja, poručuju uz jarunskog kluba.

Podsjetimo se da osim ovog događaja Gallery club organizira i niz zanimljivih evenata, poput Fashion TV partyja, na kojem prisustvuju brojne osobe iz javnog svijeta i inozemstva, kao ijučlerašnjeg partyja uz londonskog modnog agenta Garetha Robertsa.


VIŠE O TEMAMACroAPorterGallery ClubSchwarzkopf Cro A Porterklub Gallerypartyji u Zagrebu
Povezano