'Chef kuha na kotačima' u srijedu na Jarunu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.06.2021.

0

Mate Janković na Food Truck Festivalu

Mate Janković na Food Truck Festivalu

Mate Janković će osim ovog gostovanja biti i žiri koji će izabrati najbolje za prestižno natjecanja u sklopu European Street Food Awards

Food Truck Festival prošlog je vikenda otvorio vrata za sve posjetitelje te najavio vesela tri tjedna druženja na Jarunu uz slasne zalogaje, osvježavajuća pića, nastupe bendova i dj-eva, dječijih radionica i predstava, promociju knjiga, kutak za kućne ljubimce, pub kvizova...
Novitet ovogodišnjeg festivalskog izdanja je "Chef kuha na kotačima", gdje će svake srijede za vrijeme trajanja Festivala od 18 sati nastupati poznati zagrebački kuhari. Tako će u srijedu 16. lipnja u 18 sati prvo gostovanje pripasti Mati Jankoviću koji će u sklopu kamiona METRO Foodie Club sa kuharima Mrav burger bara složiti jedno street food jelo koje će na meniju biti dostupno za kušanje do nedjelje 20. lipnja, i to u ograničenim količinama.
Mate Janković će osim ovog gostovanja biti i žiri koji će izabrati najbolje za prestižno natjecanja u sklopu European Street Food Awards na kojem će se po prvi put natjecati i hrvatski chef. Zagrebački Food Truck Festival je tako postao dio europske asocijacije najvećeg svjetskog natjecanja u street food čiji će se pobjednik u 2022. godini natjecati na svjetskoj sceni u Americi.

Festivalske srijede bit će rezervirane za Chef kuha na kotačima, te će tako uz prvo gostovanje Mate Jankovića 16. lipnja - u srijedu 23. lipnja gostovati i Nastasja Chiara Petrić, te Marko Palfi u srijedu 30. lipnja.

Prvi festivalski tjedan donosi Svirku na kotačima sa nastupima poznatih funk, jazz i cover bendova uz plejadu najboljih zagrebačkih DJ-eva:

Srijeda 16.6. Yogi Lonich Trio - proslavljeni američki gitarist, svirao u bandu sa pokojnim Chris Cornellom iz legendarnih Soundgarden i Audioslave
Četvrtak 7.6. Joe Pandur & Friends

DJi: Zozo, Skrinjica, Bocca, Bizzo, Dirty Hairy, Phat Phillie
 
Sva dnevna i noćna događanja uz koncerte i nastupe DJ-a , te dječje radionice na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje (osim pub quiza), a radno vrijeme Festivala je:

PONEDJELJAK – PETAK:  16 – 00 sata
SUBOTA I NEDJELJA: 11 – 00 sata.

VIŠE O TEMAMAfestivali u Zagrebustreet foodFood Truck FestivalMate Janković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se